Tugba SenHepMercimekOlarakKalacaksin ben 4 ay onceden ayarlamıştım bile oyle daha iyi oluyor. Hamile çekimini yaptık şu an sadece doğum kaldı 10 gün sonraya o da inş 🙏🏼😊
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Tugba cekimi nerde yaptiniz? Memnun kaldin mi? Fotolari aldin mi, guzel mi? Cok soru sordum farkindayim🙄
Tugba SenHepMercimekOlarakKalacaksin sanırım instagramdan arkadasz sennle 😊 ordan paylaşmıştm canm istersen dm den yollayayım ben çok beğendm resmleri 🙏🏼 hevi.tugba sayfam
Ascianne ezgiolgn B_c photohgraphy instagram da var istediğinizi sorabilirsiniz ben hem hamile çekimi hem hastane çekimi aldım hastane de her şey dahil çok tatlı bi bayan
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Tugba evet ben de sonradan farkettim 😊 gördüm fotolarini canim cok guzeller. Ben de degerlendiricem.
Ascianne Bgmbgm B_c photohgraphy instagram da var istediğinizi sorabilirsiniz ben hem hamile çekimi hem hastane çekimi aldım hastane de her şey dahil çok tatlı bi bayan
Bhrmsv SenHepMercimekOlarakKalacaksin bursada hayat hastanesinin fotografcısı 275 tl ye flaşla veriyormuş 600 poz yazmış broşurune. doğum öncesi doğum ve doğum sonrası olarak. bi görüşebilirsin başka hastanelerede gidiyor sanırım instgram adresi kubratuncphotography😉
PasaninAnnesi Bgmbgm Diyarbakırda da asker esleri icinden yok bildiğim kadariyla polis esleri icinden de benmle birlikte bir kisi daha var ben kendim yapmayı istedim profesyonel makinamda olunca acikcasi sevdiğim iş fotografcılık 😇
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Ascianne instagramda B_c photohgraphy diye arattigimda sonuc cikmiyor 🙁