hilalcali Oksapar kan sulandırıcı iğne oturduğumuz odada duruyor 25 derece altında muhafaza edin diyor kullanan arkadaşlar siz nasıl yapıyorsunuz??
Pembepanterr hilalcali özellikle birşey yapmıyorum ben odada kutuda duruyor kullandıklarım bittikçe diğer odadaki kartondan cıkarıyorum 3 aylık birden alıyorum ben
Kedili_Anne hilalcali canım bizim kullanmadığımız bir wc vardı depoya dönüştürdük. Oraya koyuyoruz. Banyo gibi yerler bir nebze daha serin oluyor.
ayse_29 Özel bir saklama koşulu olmayan ilaçları direkt güneş ışığına maruz kalmayacak şekilde evin diğer odalarına göre en serin odada muhafaza etmek en doğrusu.
Kedili_Anne Hll3840mhmt kullanmadığımız için biz de nem yok evet nem olmaması lazım. Ben o tarz çift banyo vb depo gibi yer varsa diye demiştim.
Cigdemveminik hilalcali odada duruyor fazla olanları üniteye koyuyorm hatta bittkçe birer kutu çıkarıyorm
cerrah61 hilalcali kullandığım kutuyu oturduğum odada tutuyorum, fazladan olan kutuları da başka odamdaki TV ünitesinin içinde saklıyorum :)
mirage_90 hilalcali Kutusundan cıkarmadan serin bi yerde tutabilirsin ışık almaması gerekiyomus toplu almıyosan sorun olcağını sanmıyorum
bir_pasa_annesi hilalcali ben yazın buzdolabına koyuyordum ekimden beri normal yattığımız odada duruyor hiç bişede olmadı
Kbra7777 Bana eczacı buzdolabında yumurta koyduğumuz yere koymamı söylemişti 9 aydır o şekilde dolapta
hilalcali Eczacımı aradım genel bilgi olması adına yazıyorum oturduğum odada tutuyorum dedim oda sıcaklığı çok serin değil sorun değil bizim raflarda da bu şekilde duruyor zaten dedi