Dün kendimi biraz yordum 2 makine çamaşır astım yemek falan yaptım ayakta çok kaldım saat 16.30 da tansiyonum düşer gibi oldu kötü hissettim kendimi uzandım. 17.00 gibi telefonumun çalmasıyla ayıldım ve başladık 😂 yani 5 dk içinde 6 7 kez idrara çıktım tamam dedim suyum geliyor doğuruyorum eşim iş te 1.30 saate gelicek telaşlandırmadım bişey demedim ama o sesimden anladı rahatsızmısın falan dedi anlatmadım ufak ufak belim ağrıyor artık ama neyse geldi yemek yedik çok kötü değilim anlattım eşime telaşe memuru kocam hemen doktorumuzu aradı anlattı olanları doktorum da hemen hastaneye gitmemi söyledi biz tabi doğum diye bütün çantaları aldım annem babam kardesim eşim doğuma gidiyoruz 😂😂😂 ama stresten mi bişey yok da mı hissetmiyorum bilmiyorum hiç bişey yok sadece çok korkuyorum. Gittik doktorum aramıs hastaneyi herkes beni bekliyor çatı muayenesi girdim hiç korkulucak bisey yok ki ben zaten korkmuyordum bana göre mantığı iliskiye giriyoruz bir parmak ne kadar acıtabilir di? Öyle de zaten eldiveni takıp jel sürüp bakıyor. Neyse baktı hemşire 1 cm bile açılmam yok 😂😂 herkes kapıda beni bekliyor ama hemşire genede nst ye gir dedi dr. Söylemiş neyse gittik bağlandı nst çok gerginim ama bebekte strese girdi dedi hemsire bi serum takıldı idrar yolu enfeksiyonu mu diye idrar aldılar ilk başta hiç sancım yok normal herşey bebikom iyi hemsire gelip gidip takip ediyor. Bı geldi sancın çıkmıs hissetmiyomusun dedi hayır dedim çünkü zerre sancım yok ama onu duyunca karnım da bir ağrı bacaklarım titriyor falan sanırım çok gerildim karın ağrım o yüzden desim nstyi uzattı hemşire tahlillerim temiz serum bitti doktoruma yollandı herşey hiç bir sorun yok sancım kesildi ben ama çok gerginim eşime yapamam normal dedim ki ilk günden beri normal diye deliriyorum sezeryanda olursa eğer lokal anestezi diyordum hep gece stres ve korkudan ağlaya ağlaya beni bayıltın doğumda yapamam çok geriliyorum falan demeye başladım. Sonra sakinleştim doğum falanda yok pılı pırtı topladık eve geldik şimdi eşimle doğurabilirmiyim acaba sezeryan mı olsak diye tarrtşıyoruz 😂😂 acı eşiği çok yüksek biriyim ama o heyecan mı stres mi ne bilemediğim duygu beni mahvetti bakalım artık hayırlısı