Ozi__ Efesevim bende bugün 35 haftaya gırdım gecen haftadan beri benımde çatım agrıyor yürürken yatakta saga sola dönerken bıle agrıyor :(
spiker_anne Efesevim yarın 35 olcam cok çatı ağrım var benimde aşağıya baskı yapıyor bebek magnezyum iyi geliyor ❤
hryoz Efesevim Bende 34+4 üm okadar fazlaki bendede yürürken ayrı dert uzanırken ayrı dert saga sola dönüşler cok acı veriyo
SedaveSusam Efesevim kızlar benimde yatakta sağ sola dönerken ağrıyor ya 32+3 olduk daha çok erken değil mi😔
Efesevim hryoz dün gece zor uyudum ağrıdan yattığımda acımayan pozisyonu bulmak için en sonunda dalmışım😌
bir_pasa_annesi SedaveSusam yok cnm erken değil bende 32 haftalıkken basladı korktum erken doğum olabilir diye ama gittim doktorum baktı herşey normal dedi bebek baskı yapıyomus
Mirayveannesi Efesevim benmde aynı şekilde 34+2haftaligum ve mahvoluyorum kemiklerim kırılmış sekilde
Ozi__ Efesevim bende bilmiyorum canım her gün daha da zorlasıyo ve geçmiyor :( inşallah sağlıklı gelsınler dünyaya 🤲🏻
bir_pasa_annesi Efesevim 35 haftalığım cnm 32 den beri var yeri geliyo sagdan sola dönemiyorum agrısından yürüyemiyorum bebek büyüdüğü için baskı yapıyormus doktorum dedi
hryoz _defnee ben normalde günde bir tane iciyorum ama bu agrılardan bahsedince iki tane al dedi bol bolda soda icmeliymişiz 👍 ama siz yinede bi doktorunuza sorun herkesin yapısı bünyesi kan degerleri farklı
spiker_anne _defnee herhangi bir süre vermedi agrin kasilman olursa ic rahat uyutur dedi suda eritip iciyorum bazen 🌸
_defnee Efesevim valla her yerim ağrıyor. Geçen hafta da çok ağrıyordu. 34 hafta da bir bitse. Her gün zorlaşmaya başladı artık