Hediye_Kurabiyem _nzlcnn sancaktepe bölge hastanesi de yaptırabilirsiniz radyoloji uzmanı Dr hasan bey var iki bebeğime de ona gittim çok ilgili bir saat bakıyor hatta eğer yüzünü göremediniz mesela Bi kaç kere daha çağırır 😁
Damla________ _nzlcnn Marmara eğitim araştırma pendik hast yapıyor diye duydum ama çok sıra oluyormus bide Kaynarca Cihan poliklinik var internetten bakın en uygun odur muhtemelen
_nzlcnn Hediye_Kurabiyem Aa güzelmiş memnun kaldınız yani değil mi? Kac dakika suruyor cd ve renkli ultrasonu veriyor mu ?😊
_vesileaksoy Hediye_Kurabiyem bende onda yaptırdım çok memnun kaldım 1 saatten fazla baktı 👍 çokta tatlı dilli bir doktor
FnurGokcan Üsküdar Hospitaltürk te yaptırmıştım,40 dk kadar sürmüştü, Nisanda 275₺ fiyatıydı şu anda artmıştır muhtemelen
Hediye_Kurabiyem _nzlcnn kesinlikle kızımda CD vermişti bunda vermedi sorarsınız yüzünün fotoğrafını veriyor çok ilgili çok memnundum her şeyine bakıyor bebeğin 😊
Hediye_Kurabiyem _nzlcnn bir saat bakıyor wala hem kızımda gittim ikinci bebeğim bunda da gittim 😊❤️ ve baya gelişmiş artık maşallah her yerine bakıyorlar
Hediye_Kurabiyem _vesileaksoy kesinlikle çok iyi bir Dr bende iki bebeğim de de ona gittim çok memnun kaldık 😊❤️
Hediye_Kurabiyem _nzlcnn 300 ₺di 2019 son zamanı gittim ben şimdi bilmiyorum birde yeni binaya taşındılar fiyatlar değişmiştir