Hayrismte Pendik şifa hastanesinde burcak hanıma gidiyorum, tavsiye ederim çok anlayışlı tatlı bir bayan, muayene ücreti 90 lira, normal dogum takipli hastalara 1300 lira zorunlu sezaryen 1800 lira
Kbrckbln Damla________ eee bunda şükran hanımın hatası nedir 😊 4 5 haftadan önce zaten kese tam gözükmüyor ki ☺
busrasahinn Gulsahh 2. Bebeğim Pendik devlet hastanesi tolga tuncele gidiyorum çok da memnunum sordugun herseye gayet sakin ilgili cevap veriyo gerektiği kadar bilgi veriyo ekstra sorarsanda cevap veriyo yani doğuma da Pendik devlete gitmeyi düşünüyorum
Meltemtuncoz busrasahinn Canım pendik devlet hastanesinde kadın doğum kaldırılmış bilgin varmı bugün konustum ve morelim acayip bozuldu. Bende tolga tuncele gidiyordum şimdi napıcam kafam karıstı😔
Tugceecikk Meltemtuncoz evet ben hamile değilim ama dış gebelik geçirdim bir sürü doktora gittim devlette en iyi bu doktordu bana ekranı çevirip şu söyle bu yumurtan bak görüyomusun ders anlatır gibi uzun uzun konuştu çok ilgiliydi çok şaşırdım şmdiye kadar devlette kimse bu kadar ilgilenmemişti dün arkadaşm yakacığa gitti hamile ekranı bile göstermemşler bebeği görmedim diyo düşünün
Meltemtuncoz Tugceecikk Evet canım önemli olan doktor devlet özel farketmiyor. Ama gercekten iyi bir doktor tolga bey coğu kişidende olumlu yorum duydum
humeyra6134 Pendik medipole gidiyorum doç dr Esranur Tola çok Güler yüzlü ilgili bir doktor randevusuz gitmeme rağmen çok ilgili davrandılar normalde marmara ya gidiyordum ama artık gitmeyi düşünmüyorum medipol fiyat olarak oldukça uygun şu anda
Ayse_1 Nurdanahsen bende Ersoy a gttim ve hiç memnun kalmadim aşırı kalabalık ve 130 ye asla değmez.Suan bende Canan Hanıma gidiyorum çok da memnunum. Birde hanımlar bence bi doktora 1 kere muayene olup o güne göre yargılamayın bence. Gün içinde onlarda neler neler yasiyolardir kim bilir 🤷♀️ ben Ersoy Hastnesine 3 ay gittim sonra değiştirme kararı aldim mesela
Ayse_1 Duygu11 bende Canan Hanıma gidiyorum merak ettim acaba neden memnun kalmadınız özel değilse paylaşır mısınız?
Duygu11 Ayse_1 Ultrasonda hemen bakıp kalkıyor ilgisiz soğuk gibi geldi bana ultrason fotoğrafını bile vermedi bebeğimin. O yüzden memnun kalmadım
Ayse_1 Bbssrraa merhaba bende Canan Hanima gidiyorum merak ettim doğum da tecrübesiz yazmışsınız nerden bu kanıya vardınız paylaşabilir misiniz?
Nurdanahsen Svlyackgzz34070718 ben gittim ona 8 ay boyunca cok iyi çok nazik fakat fiyatları yükselince ayrılma kararı aldm, medipole geçtim
Kbrckbln Damla________ ilgisiz keseyi göremedi memnun kalmadım gıbı cumleler kullandıgın için dedim arkadaşım aslında çok konuşkan güler yüzlü herşeyi detayıyla anlatan bir insan peki bişey soracagım kac haftalıkken gıttın şükran hanıma
Ayse_1 Duygu11 Hım anladım doğrudur tabi,biz her gittiğimizde renkli ultrason fotoğrafını verdi sadece ilk randevu da veremedi makinadan kaynaklı.
Damla________ Kbrckbln yok kadın belli nazik ama ben boşa para verdiğim icin hastaneden soğudum iyice 2sene öncede uzaydan dolayı sevememistim