Tubasim Safiye12 aynı benimde öyle kaç gündür iyiydim bugün sabah bulantıyla uyandım öğlen yine aynı şekilde.
Dilara51 Safiye12 çok karanplar başladı mide kasık sırt normal lavabo ya oturamıyorum mide yanması su isteği gaz var bide kızlar benim sol göğsümün kaburga kemiği öok ağrıyor öylr olan var mı yanma var
Sed Dilara51 maalesef bende de var gaz sancısı özellikle dün akşamdan beri ne yiyeceğimi şaşırdım artık gaz yapmasın diye 🤦🏼♀️ Göğüs kafesime kadar vuruyor 😔
Dilara51 Banukoc_1 kilo normal canım ben 2 li test yaptırdım normal çıktı diğerlerine gerk görmedi doktorum bence sende yaptırma derim
Dilara51 Merbe61 18+0 canım 2 kilo aldım 16 haftanın sonunda hissettim şuan tam hissediyorum net bir şeklide o diriden kaynaklıymış ince kalın yani ince olunca net hissediyor musun benim çok ince tam hissediyorum
Safiye12 Dilara51 bende aslında birşeyler hissediyorum ama mesela gaz gibi bisey pıt pıt oluyomuş gibi kasıklarımda hissediyorum bebiş mi acaba
SeHer1909 Aydanaydn bacım ben de alıyorum millete bakınca maşallah bir iki diyorlar benim bulantı iki hafta sürdü bitti hooop su an 18+0 6 kilo aldm
Dilara51 Sed bende sadece bende Bi var diyordum canım allahım yardımcımız olsun yanma oluyor bide çok kötü ya eşim den dee dolayı rahat da olmuyor zorlayınca da ağrı yapıyor
Sed Dilara51 haklısın canım Allah yardımcımız olsun Allah sağlık versin inşallah hepimize. Bende reflü de var ondan da oluyor yanma ekşime gaz sıkışması ne ararsan var 😀
Merbe61 Safiye12 kasık agrısı artık yaşamıyorum bazen belmagrısı yasıyorum bulantı devam kusma devam gogus hssıyetımm azaldı bu aralar eekıden daha çok agrırıdı öyle devam ediyoruz bakalım