Kızlar merhaba doğum hikayemi paylaşamamıştım ve şimdi yazmak istiyorum hamileyken her gün buradaki hikayeleri okur kendi doğumumu sabırsızlıklar beklerdim . Öncelikle herkesin doğumu farklıdır benim baya bi zor geçtiği için lütfen etkilenmeyin sizinki daha kolay ilerleyebilir.
19 Temmuz gecesi bi ağrıyla uyandım hep soruyordum basıl anlıycam doğum sancısını diye herkes çok farklı hemen anlarsın dediler ve gerçekten de öyle oldu belimden karnıma yayılan çok
farklı bir sancıydı dedim doğuruyorum, eşim işteydi kalktım sıcak duş aldım ve hurma yemeye başladım eşim saat 00:00 da geldi ve hastaneye gittik açıklık 1 santimdi eve geri döndük ve saat 9:00 da kendi doktoruma gittim tekrar açıklık bakıldı ve 3 santim di sancımı evde çekmemi ve saat 15:00gibi gelmemi akşama doğuracağımı söyledi.Sancılar normaldi ohoo böyleyse ben normal doğururum dedim 😂Başıma geleceklerden habersizce.sancılar iyice artmıştı ve gözlerimden yaşlar akıyordu artık tekrar doktora gittik ve bebeğin Kanala inmediğini ve evde beklemem gerektiğini söyledi.Geceye doğru yani 20 Temmuz sancılarım dayanılamayacak kadar çoktu ve tekrar hastanenin yolunu tuttuk ebe kontrol etti ve açıklık hala 3santim di ve 1 hafta bu sancıyla bekleyen olduğunu söyledi eve gönderdi. Eşim ve kayınvalidem Halime dayanamayıp saat 23:00 da üniversite hastanesine götürdüler ve orta yatışımın yapılması gerektiği bebeğin kalbinde sıkıntı olabileceğini eve göndermeyeceklerini söylediler.Ama ben açıdan kıvranıyorum beni sezeryana alın ne olur diye .Daha sonra NST ye bağlandım ve çığlıkların bütün hastaneyi inletmeye başlamıştı 🙈evraklar hazırlandı önlük giydirildi sancı daha da dayanılmaz olmuştu.sürekli bağırıyordum beni doğum hane kısmında odaya aldılar artık tek başımaydım ve bağırmaya devam ediyordum .İzlediğim bütün nefes videoları hepsi gitmişti sadece acı vardı saatler ilerliyordu ve açılmam da vardı ama bebek Kabala inmiyordu ve hala bekliyorduk 22 Temmuz olmuştu ve ben hala doğuramamıştım eşimi hiç kimseyi göstermiyorlardı ben sürekli ağrı kesici için yalvarıyordum ama kimsenin umrunda değil tabiki açıklık kontrol ediliyor o daha da acı veriyordu .Bi ara lavman yapıldı o da inanılmaz canımı yakmıştı .Ebeler sürekli tepemde sana doğumun kolay olduğunu kim söyledi diyip durdular.Asistanların biri geliyor biri gidiyordu ben artık sadece acıyı ve ölüceğimi düşünüyordum .Umarım bebeğim sağ Salim doğar dedim hep .Tekrar açıklık ve bebeğin kanala inip inmediğine bakıldı ama ben bacaklarımı alamıyordum ve doktor bağırdı bebeğinin kafası yakında ve ona zarar vereceksin daha da korktum.Hala ağrı kesici ve su için yalvarıyordum .Daha sonra suni sancı takıldı sancılar bin kat arttı artık yattığım yatağın kollarını kopartmak üzereydim ve kendimi kaybettim saçlarımı falan çekiyordum garip bi haldi, o sancılar arasında sonda falan da takıldı ve bi kaç kere daha lavman yapıldı doktor ve ebeler gitti kimse gelmedi bi kaç saat ben hala yalvarıyordum ağrı kesici için Sonra bana bi ilaç verdiler sanırım sakinleştirici ben 5dakika falan uyudum.Daha sonra hoca geldi sabah çok erken suyumu patlattı ve suyla beraber yeşil bileyler gördüm ne olduğunu sordum ebe söylemedi ama kakasını yaptığını anlamıştım bebeğimin ebeyi kolundan tutup kakasını yapmış dimi dedim biraz dedi ve gitti.bunlar sabah 7 gibi oldu ve ben artık dayanamıyorum .Saat 14:00 gibi hoca tekrar kontrole geldi ve bu kız hala doğurma dı mı?Sezeryana alın hemen dedi ve 5 dakika içinde ameliyathaneye gittik gidermende hala bağrıyordum sedyeye oturdum spinal olucaktı ve iğne yapılırken tekrar sancı geldi ve durun diyip bi kaç dakika bağırdım ve kesilince iğneyi yaptılar ve o an bütün sancılar durdu .iğne yapılınca sol bacağıma elektrik çarpması gibi hissettim sadece ve ameliyat başladı 5 dakika sonra oğlumun sesini duydum ve giydirip bana gösterdiler dünyanın en güzel anıydı 🥰oğlumu götürdüler ve benim dikişlerim tamamlandı ben de 10 15 dk sonra odadaydım ama her şey hayal gibi sarhoş gibiydim ve bi çok kısımı kesik kesik hatırlıyorum ameliyat sonrasını falan ama bütün hepsine değdi 😊Bebeğim puan 7 aylık ve ben tekrar hamileyim bu yüzden yeniden aranızdayım baya uzun oldu kusura bakmayın hepinize güzel doğumlar 🙏