Fatma9012 5 gundur adetim gelmedi az daha bekleyip test yapicam insallah kasik agrim siddetlenincw bacagima vuruo hamilelik belirtisimi dua edin hamile oldgmu ogrenim
Asli1453 Fatma9012 benimde kasık agrım olmuştu heran adet olacak gibiydim meger hamileymişim 17 haftalık olduk çok şükür inşallah sizde mutlu haberi alırsınız
Aydeniz09 Fatma9012 Ben de ha adet oldum olacağım dedim meğerse hamileymişim. Ama adet belirtilerinin hepsini yaşadım kasıkda ağrı belimde ağrı filan adet olacağıma emindim🤗 Şuan 15 haftalığız . Umarım rabbim sana da hayırlı bir evla nasip eder
minikavakado Fatma9012 benimde kasık ağrım olmuştu, göğüs hassasiyeti ve uyku da olmuştu. inşallah beklediğim sonucu alırsın :)
Fatma9012 Asli1453 ayy cok sevindim.cnm darisi bana olsun.insallah.rabbim.kucagina almayi nasip.etsin
Fatma9012 Aydeniz09 caniim rabbim kucagina almayi nasip etsin bende o.duyguyu yasarim.insallah icimi rahatlattin benim.bacim
Asli1453 Fatma9012 Amin Allah razı olsun cnm şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim seninde kucagını doldursun
Tgbanne Fatma9012 canım ben yumurtladıgımda kasıklarım cok şiddetli agrımıştı hemde cok, bugün 11.günüm ara ara oluyor kasık agrım , hamile olursam yazarım , bugün baktım negatif