Yenianne_ kızlar ben 12+4üm ve bulantilarim sabah kusmalarim gecmedi bu normalmiiii 3.ayda gecer derler 3.aya girdik kusmam cok yok günde iki en fazla ama bulantim bazen sürekli bazen sadece sabah geçemedi bi
_defnee Yenianne_ Daha geçmeyebilir benim anca 16 dan sonra geçmişti. O ilk üç ay değil de. 4 ayı geçiriyor öyle. Düşünmemeye çalış
Melisaycl Yenianne_ daha gecmez tam bulantilarin zamani simdi bnm sadece bi ay oldu 3uncu ayimdan 4e kadr allhtan az oldu daha fazla olanlar var 5te tamanem gitti ondan sora mide yanmalari basliyo bulantida kusuyon geciyo buna sut ayran icsen bazen geciyo bazen gecirmiyo bebeslerimiz icin dayanalimm💪
Cigdemveminik Yenianne_ benm 15. Haftada azaldı ama hala bulantm var 17+5 im şükür kusmalarım bitti sizinde hafifler
Aslihansan Yenianne_ bulantının kesilmesi herkeste farklıdır 9 ay boyunca bulantı kusma yaşayan da var bünyenize bağlı ☺️
Hilalse Yenianne_ benim 16dan sonra azaldı zofer kullanmaya başlamıştım doktorunuza bir sorun isterseniz
Bsrlmnemr Kızlar bende 11+2 haftalık hamileyim. 6. Haftada mide bulantılarım başladı. İstifra etmelerimde vardı bu sabah kalktığımda hiç midem bulanmıyordu. Birden kesilmesi normal mi? Ara ara azaldığı oluyordu böyle birden bitmesi şaşırttı.