Syma95 İçerigi temiz ıslak mendil var mı kızlar bildiğiniz muhendisinogluna baktım bitek unibaby sensivite temiz sanırım . Hangisini alsam bilemedim
Humi Syma95 ebebek yada jokerde %100 pamuk var ped gibi onlari kullanicam biraz zeytinyagi ve suyla islarip en temiz icinizin rahat olucagi yontem bu olur bence :) yegenim boyle buyudu
Limonlusu Syma95 canım bebeğim 1 aylık oldu uni baby fena değil, molfix den daha memnun kaldık. Prizma pampers ı beğenmedim. Baby plus kötü kokuyor. Bu bitince prima aqua yı deniycem bakalım. Bu arada hiç biri pişik falan yapmadı
Syma95 Yaman bende Molfix düşünüyordum içeriği temiz degilmis. Sleepyde yenidoğan mor paket vardı o temizmis. Ama nette baktım hiç bulamadım ondan
_defnee Syma95 O indirimdeydi işte 9 paketi dalan bayağı uyguna geliyordu. O yüzden söyledim. Unı baby de çok iyi. Evde kullandım. Kokusuz yumuşak.
Syma95 _defnee şimdi baktım trendyolda da aynı fiyat .unibaby de yenidoğan icerigi değişmiş. Normal olanida yenidoğan uygun olur mu ki
_defnee Syma95 Onu bilmiyorum canım bir bilgim yok. Fakat hepsiburada ve gittigidiyor a da bak. Orda da çok uygun paketler oluyor
H1z2a3 Syma95 kesinlikle en doğalı unibaby senstive hepsini denedim ben bir tek onu beğendim koukusu falan hiç yok çok doğal bence
Ftsctn_20 Syma95 yanlış hatırlamıyorsam bugün sleepy jokerde indirimde ,ben geçenlerde ebebekten aldım sleepy 12li paket 63 e falan düşmüştü .