Hll3840mhmt Kızlar ya 10+2yiz sabah şu gbi akıntı vardı zaten günlük oluyır ama bugün fazla gibiydi yaşayan var mı keseye felan bişey olmuş olabilir mi
Pebblexx Hll3840mhmt ben de bugün 7 haftalığım ben de de akıntı var :( rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
spiker_anne Hll3840mhmt enfeksiyon oluyor o kıvamlı değilde böyle normal su gibi kulotun arkasına kadar gidiyor doktorunuza söyleyin fitil veriyor o enfeksiyon tehlikelo birsey Cpr enfeksiyonuna cevirip bebegin kesesini deliyor o yüzden erkenden tedbir alinmali
Hll3840mhmt Pebblexx amin inş canım o haftalarda akıntı artıyor zaten de benim ki biraz fazlaydı bugün o yüzden endişelendim
Hll3840mhmt spiker_anne ultrasonla görünür mü enfeksiyon ? 2-3 hafta önce testlerim temiz çıktı dün de ultrasonla bakıldı bişey çukmadı ama
MelisakayA Hll3840mhmt evet gerçekten oluyo bazen kotu kıvamlı bazen de bildiğin su gibi kağıt havlu bırakıyorum sürekli Bi çıkarıyorum su gibi olmuş özellikle yürüyünce
Ruviiseem Hll3840mhmt idrar testi yaptırırsanız daha iyi olur geçmiş olsun benim de akıntım çok renk ve koku değişikliği olmayınca sorun olmaz dedi doktorum ama her doktor ayrı söylüyor kendi doktorunuz daha iyi bilgilendirecektir sizi
spiker_anne Hll3840mhmt yaniltmak istemem ama ultrasonda çıkmaz sanırim vajinal muayene de net görünüyor birde Cpr enfeksiyonu kanda çıkıyor ona eminim ama bebegin haftasi cok küçük vajinal muayene tehlikeli olabilir akıntı belkide normal gebelik akintisidir doktora mutlaka söyleyin siz
Ruviiseem Hll3840mhmt sanmıyorum ama çok tedirgin olduysanız bi doktorunuzla görüşün yanlış yönlendirmek istemem