Sxbmd Kızlar merhaba.Bende 6 gün önce yumurtlama oldu,2 gün ilişkide bulunduk.Adetime 8 gün var,ama adet ağrım oluyor ara-ara.Sanki adet olucağım,korkuyorum adet olucam diye.Böyle bir durum yaşayıp hamile olanlar var mı aranızda?
Mrymylmz Sxbmd tamı tamına adet ağrısı cekiceksin sakın söktürücü seyler içme agır kaldırma hamile kalsan da her ay o agrıyı cekıyormussun canım
buseyldz35 Sxbmd benimde adetime 10 gün kala adet ağtım başladı göğüs hasassiyetim başladı 7 aydır bebek için uğraşıyorum bu ayda olmadı hastalancam diye beklerken 5 haftalık hamileyim :) ve hala daha adet olacakmış gibi sancım var ümitsizliğe kapılma rabbim isteyen herkese nasip etsin mübarek günlerde dualarımız kabul olsun inşallah 🤲🏻🙏🏻🙏🏻🥰
burcu_1322 Sxbmd canım benimde senin gibi oldu aynı yumurtlamadan sonra devam etti bugün de adet günüm bakalım inşallah olmam dua edin ya
Sxbmd Mrymylmz yok içmiyorum zaten,dyufaston kullanıyorum 10 gün.adet olucaksam dyufastonla oluyorum zaten
Sxbmd buseyldz35 yaa inşeAllah 🤲 senin adına da sevindim.İnşeAllah sağlıklı hamilelik geçirirp,sağlıkla kucağına alırsın 🤲