Zzss2707 Tetonoz açısından sonra duş aldınız mı bilginiz varmı? Birşey olurmu? İnternetten baktımda birşey olunmuyor deniliyor ama sizce?
Nesizade05 Zzss2707 tetanoz azısına aç tok gitmek farkediyor mu acaba bi de kaçıncı haftanızda vurundunuz?
Kardelenyigit Nesizade05 aç tok farketmiyor 😊bi 20.haftamda birde 25.haftamda vuruldum ne ağrım ne sızım hiçbir şey olmadı Zzss2707 iğne vurulduğunu unutup duşta aldım sorun olmadı tabi bu kişinin bünyesine göre değişebilir 😊
AtaMommy Zzss2707 Nesizade05 1. dozumu yarım saat önce vuruldum bana aç gel dendi aşıyı vurunca da bugün duş alma dedi
pyymamm Nesizade05 ac tok farketmiyomus ama kan alıyolar ya hem sağlık ocağında ası için gittiğimşzde o yuzden ac gidilmiş oluyo
Ecosam35 Zzss2707 yeni yaptılar aclik tokluk dus hic fark etmiyor istedigini yapabilirsin dus da alabilirsin tokda gidebilirsin
Zzss2707 Melisaycl bana da birşey demedi bende kaldım öyle ağrım çoğaldı alırsam daha mı çok olur bilmiyorum
Glsacar32- Zzss2707 Zzss2707 bende 20. haftamda ve 25. haftamda vuruldum :)hafif bi ağırlık hissi geldi duş falan almazsanız dana rahat geçer
Zzss2707 Nesizade05 22.haftamdayım canım bugün vurdurdum, aç gitmiştim ben ama tok mu aç mı gidiliyor bilmiyorum üzgünüm 😏
Melisaycl Zzss2707 o agri her turlu oluyo bn kolumu kaldiramadim 3 4 gun sora gecti ustunede yatma sakin yatarken acimasada gun icinde cikiyo acisi
Aysema Zzss2707 Onu hiç bilemiyorum ki🙍 duş aldiysaniz bile tekrar saglik ocagina gidip sorun iciniz rahat eder. En ufak şeyleri bile kafamiza takip kendimizi strese sokuyoruz 💆 Rabbim sağlikla bebişlerimize kavuştursun insallah🙏
[silindi] Canım ben ertesi gün yaptım iltihap oldu resmen 1 ayı aşkın aşı yeri şiş kaldı bazen acıyordu
Smile18 Ben banyo mu yapıp gittim iğne vurunmaya. İğ eden sonra banyo yapınca bazılarında enfeksiyon ola biliyormuş o yüzden genelde 2 gün su değdirmeyn diyorlar.