Ngms 15+2 günlük hamileyim ve bugün sonunda öğrendik cinsiyetimizi çok şükür herşey yolunda gidiyor ve Allah nasip ederse bir oğlum olacak 🙈😍😍
FatoAYKurt Ngms gozunaydin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bana da insllh çok istyrm
BraDemirtu Rabbim saglıklıca hayırlısıyla kucagimiza almayi nasip etsin inşAllah 😊 bizde 15+2 yiz bizde dün ögrendik ogluşumuz olacağını ☺☺
Ngms deletedmom99 yok canım yapmamıştı doktor değişikliği yaptım ve çok net hazırlıklara başlaya bilirsiniz oğlan geliyor dedi 😊
Pinarrecep Gözün aydın cnm bende kızım olacak diye biliyoken bugün oğlu olacağını öğrendim dört buçuk aylığım 😂
Pinarrecep Kesin kız dedi cnm bende gördüm hiç bişi yoktu bcak arasında 😂 bir ay sonra gittik bacak arasında bişiler vardı erkek oldu vallahi şok olduk 😂
Cigdematasoy Pinarrecep kaçıncı haftalıkta kesin kız dedi de sonra kacıncı haftada erkek cıktı canımm
Ayse13 Pinarrecep 12+2 de bizede kız dedi değişirmiki senin kızın olur bence dedi doktor 😇 bakalım darısı başımıza sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Sedanur01 Pinarrecep kaç haftalıktan kız teşhisi kondu canım bi de kız dediklerinde üç boyutlu ultrasonda mı bakıldı 🙈🙂