tuceozcn haftamdayım Bezmi alemi denedim Kartal verayı denedim. Şuan medical park pendiğe gidiyorum ama hala emin değilimm.. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirizzz 🥰💕
SusamTanesi61 tuceozcn Maltepe Üniversitesi Hastanesi Prof Dr Aygen Çelik tavsiye ederim. Kendi doktorum 5.haftadan beri şu an 28 haftalık olduk. Kendisi konusunda çok çok iyi. Muayenesi 280 TL.
Gokceylmazz tuceozcn yüzyıl hastanesi serap simavlıya gidiyorum doçent doktor çok ilgili güler yüzlü ilk öğrendiğimden beri değiştirmedim muane ücreti 165tl
Turkannnk tuceozcn bende aynı durumdayım hala duzenlı gittiğim doktor yok maltedeyım delta asırı paracı bende verayı dusunmustum sen neden mennun kalmadın canım ordan
Deleted5544 pendik medipol canan acar demire gidiyorum cok memnunum. muayene 70, normal 1750 sezeryan 2250 tl. her seferinde renkli yüzünün fotoğrafını da veriyor 👍🏻
tuceozcn Deleted5544 biraz sıkıntılı bi süreçteyim yanlız şuan yani antibiyptik kullanma esnasındayım yanii kendisi o konularda bilginiz varmı?? nasıl yardımcı olur acana
Esnakdnz tuceozcn hala karar vermediyseniz kenan beyi bi deneyin derim. Kesinlikle çok iyi bi dr hiç bi şekilde strese sokmadan rahat bi süreç geçirmenizi sağlıyo.
Deleted5544 tuceozcn kesinlikle yardımcı olacağını düşünüyorum, çok ilgili ve alakalı. muayenem yarım saatten az sürmüyor kesinlikle
Gokceylmazz Turkannnk bir kere veraya acil olarak gitmek zorunda kaldım didem hanım vardı çok şeker oda ben beğenmiştim kendi doktorumdan memnun olmasam kesin ona giderdim düşünebilirsiniz😊
tuceozcn Turkannnk idrar yolu enfeksiyonum var normalde ilaç tedavisi yapması gerekirken bana diyorki enfesiksiyon bölümü dalı Turkannnk hastane çok içime sinmedi açıkçası.. doktorda pek güven vermedi..
Eken Küçükyalı Delta Hospital Tahir Tosyalı çok tontik çok ilgili ve aşırı başarılı ailemizin doğum doktoru oldu 🤩
Tucem Ben central hospital Figen hanima gidiyorum ilk kizimi da kendisi takip etmişti.inanilmaz memnunum
taslan tuceozcn pendik medet yilmaz mukemmel bir dr. Kendi muayenesi var remedyle anlasmali dogumlar orada oluyor detayli ultrason dahil 120 lira muaynesi her gittiginde rahat bi 20 dk muayene oluyosun herseyiyle ilgileniyor 8 haftalikken cinsiyet soyledi bize yillardir yeri numarasi ayni cok sakin biri terapi gibi resmen 😂