Masalberivan Mervasya canım kafanada çok takma psikoloji de çok etkiliyor normal hayatına devam et bak bakalım o zaman nasıl hareketleniyor 😌 Allah’ın izniyle birşey yoktur dediğim gibi takibi yaparsın hiç hissetmiyorsan doktoruna danışırsın o zaman
Mervasya edak İzindeyim Ankarada ama burda gidebileceğim tek sağlık ocağı vwr kendi doktorum memlekette🤣 ondan biraz telaşım
ElanrBlkc Mervasya gece uyuyorum bi bakıyorum kıçı bi yerde başı bi yerde. Babası da elini koyunca kız çıldırıyo 😂😂 dayan yüreğim son 3.5 ay
Svlyery Mervasya 26 haftalik olduk dun o kadar cok hareketliydi bugun hafif hafif hissediyorum düzensiz olabiliyormus bu haftalarda
Melisaycl Mervasya benimkide cok hareketli bi saat hareket etmedigini fark etsem hemn evhamlaniyorum bazen karnimin asagisindan yanlardan hafifce bastiriyorum karnimi sivazliyorum "rahatsiz etme annneee"😂😂😂 diye basiyo tekmeleri
Mervasya SnmTt buraya tam yazıyordum başladı tekmelere canı oyun istemiş demek ki 😊😃 illa beni telaşa düşürücek
Ozlemdmn Mervasya 24+5 ettim benimde çok az gündüz nerdeyse hiç yok canım ilk hamilelikte oluyormuş normalmiş 26 SAN sonra tam düzene binermiş bakalım