emineerenli 14 Haftalık hamileyim günlerdir uyuyamıyorum özellikleri geceleri burun tıkanıklığı nefes aldırmıyor doktor ilaç kullanma dedi ne yapacağımı şaşmış durumdayım. Böyle olan var mı acaba ? Burun tıkanıklığını nasıl geçirebiliriz. ????
Elpisphanto emineerenli tam anlamı ile çözüm olur mu bilemedim ama viks doğru mu yazdım bilmiyorum dudağınızın üstüne onu sürebilirsiniz ve ya su kaynatıp buharı burnunuza çekmekte burun kanallarını açar diye düşünüyorum ❤️
emineerenli Elpisphanto viksle denedim bi beş dakika açıyor sonra tekrar tıkanıyor perişan durumdayım
Eymensmom35 Hcrakbulut beni hiç rahatlatmadı. Doğal bi süreç yapılabilecek cok bişey yok yine.hamilelikte olağan bir durum
Cigdemveminik emineerenli 17+5 im bendede çok oldu geceleri nefes alamıyordum ama bir haftadr hapşırık ve burun akıntısı başladı akmıyorda aslnda ben öyle hissedip sürekli çekiyorm başım ağrıyo artk 🤦🏼♀️
emineerenli Cigdemveminik gündüzleri iş yerinde hapşuruk gece evde tıkanma 1 haftadır bende aynı durumdayım
Zeyk Hamilelik riniti deniyor malesef bir çözümü yok. En azından ben bulamadım. 38. Haftam 😔 Okyanus suyu falan herşeyi denedim geçmiyor
Mbmb emineerenli Burun temizleme suları var deniz suyu özellikli. Burnunuzun bir deliğinden sıkıyorsunuz, öbüründen içine temizleyip çıkıyor. Açıkçası beni tek rahatlatan o. 4 yıldır en iyi arkadaşım 🙈
Dilara_slm 12+2 deyim aynı sıkıntıyı yaşıyorum malesef ve burnumun içi yara oldu..Ben içine krem sürmeye çalışıyorum biraz yumuşasın diye ne kadar doğru bilmiyorum ama
Tukec emineerenli Benimde başımın belası özellikle sabah uyandığımda iyice dolmuş oluyor ve uzandığım için geniz akıntımda rahatsız ediyor. Ben 2 hafta önce çok kötü oldum ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Ama önerim tuzlu su ile gargara yapmak ve serum fizyolojik kullanmak. Tabi bol bol su içmen. Çok tıkanırsa burnumun ucuna vicks sürüyorum rahat uyumamı sağlıyor. Geçmiş olsun
Melikeozdemir emineerenli benim hem burnum tıkalı hem sinizütlerim olduğu için başım çatlıyor :( okyonus suyu aldım oda işe yaramadı
Leyla508 emineerenli en başından beri bende aynıyım evzacıya sordum tuzlu su çek burnuna dedi anında acılıyor 3-4 güne 1 yaptım fayda gördüm
edak emineerenli breathe right kullanıyorum üzerinde yazıyor zaten ilaç içermez diye. Doğru yapıştırdığınızda burun kanatlarınızı açıyor o sayede rahat nefes almanızı sağlıyor. 35 haftalığım 2 aydır kullanıyorum başka türlü uyuyamıyorum çünkü 🤷🏻♀️ Doktorunuza danışın isterseniz yine de.
Cigdemveminik emineerenli sabh 8den beri en az 9-10 kez hapşırmışımdur bazısıda geri kaçıyo o daha kötü🤦🏼♀️