Gul97 Kızlar bende aksine çok uyuyorum bugün 3 buçukta uyandım öğlen 😅miskinlik bastı resmen inşallah ilerleyen zamanlarda değişmez bu durum 😂
Muge0609 Adabkc Valla Hergün 6 Buçukta Kalkıyorum İşe Gidiyorum Akşama Kadar Yoruluyorum Gece 11 gibi Yatıyorum Geceleri Uyanıyorum Ama Sırf Uykusuz Kalıpta Migrenim Tutmasın Diye Yataktan Kalkmıyorum 😂Kapa Gözünü Diyip Uyuyorum Geri
Muge0609 Adabkc Ben Parol İçip Yatıyorum Uykusuz Ve Aç Kalınca Atak Yapıyor Benimde Geçmiyor Günlerce Ama Hastaneyede Gitsem parolu Serum Olarak Verecekler. Duş Alıyorum Yatıyorum Çoğu Zaman
duygusm Adabkc Valla hamileliğin ne başında ne sonunda hiç o uyuyan hamilelerden olamadım 😄 şu an bile uykum var ama sırt ağrısından uyuyamıyorum.
damlanne Adabkc bende 24deyim en başından beri uykuya hasret kaldım diyebilirim 😏 ama şöyle düşünüyorum şimdiden alıştırma yapıyormuşuz gibi doğumdan sonra çok uykusuz kalcağımız için bizi zorlamaz böyle rahatlatıyorum kendimi 😊🥰
MerveKeskiner 22.6 hafdalıgız yorgun ve uykusuz olmadıgım zamanlar sınırlıdır hatta normlde tükanı 6.30 kapatıyorum dün iki dk uyyum dedim bi kalktınmı saat 7.30 noldugumu şaşırdım 😊