Kandilleşelim🙏
Hayırlı kandiller diliyorum 🌹
NaimeYilmaz hayırlı kandiller. Bizede dua edin 2 gündür deprem yaşıyoruz ☹️ depremlerde korkudan orda burda doğurmak istemiyorum
Hayırlı kandiller diliyorum rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏🏻
Hepimize hayırlı kandiller 🙏🏼☺️
Herkese hayırlı kandiller diliyorum Allah hepimize Bi çırpıda doğurmaya hayırlı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍 amin
Hayırlı kandillerimiz olsun, Allahım doğum yapacak gün sayan tüm annelerin duasını kabul etsin, hastalara varsa şifa dertlilere edâ nasip etsin 🙏🏻 Kandilimiz mübarek olsun🙏🏻
Deletedmom127 malatya/ hemşerim geçmiş olsun bu aralar sallanıyor malatya dikkat et korkma rabbim neylerse güzel eyler sen temkinli ol tek kalmamaya çalış korkmama çalış canım🙏🏻 Geçmiş olsun İnşaAllah
HappyMom hepimizin kandilli mubarek olsun🤗🤗
Herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar
Zelasfvol sağol canım benim 😘 sanada çok geçmiş olsun. Sen kaç haftalıksin ?
Hayırlı kandıller rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻
Hayırlı kandillerimiz olsunn sağlıkla huzurla 🙏
Hayırlı kandiller ❤️
HappyMom Herkesin Kandili Mübarek Olsun 😊🙏🏻♥️
HappyMom cümleten hayırlı kandiller Rabbim bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine bütün müslüman kardeslerime safi iSmi ile şifa versin derdi olanlarda deva borcu olanlara ödeme kolaylığı versin bizleri kötü insanların şerlerinden korusun dualarimizi ibadetlerimizi makbul eylesin inşallah hamile olan kardeşlerim hayırlısı ile bebeklerine sağlıkla kavussunlar bebek sahibi olmak isteyen butün müslüman kardeşlerime Rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah (AMIN)❤