Hayırlı kandiller diliyorum 🌹

Hayırlı kandiller diliyorum rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏🏻

Herkese hayırlı kandiller diliyorum Allah hepimize Bi çırpıda doğurmaya hayırlı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍 amin

Hayırlı kandillerimiz olsun, Allahım doğum yapacak gün sayan tüm annelerin duasını kabul etsin, hastalara varsa şifa dertlilere edâ nasip etsin 🙏🏻 Kandilimiz mübarek olsun🙏🏻

Deletedmom127 malatya/ hemşerim geçmiş olsun bu aralar sallanıyor malatya dikkat et korkma rabbim neylerse güzel eyler sen temkinli ol tek kalmamaya çalış korkmama çalış canım🙏🏻 Geçmiş olsun İnşaAllah

Herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar

Hayırlı kandıller rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻

HappyMom Amin tüm annelerimizin kandil gecemiz mubarek olsun yüce rabbim bizleri imandan ayirmasin hepimizi inşallah 🙏🏻

Hayırlı kandillerimiz olsunn sağlıkla huzurla 🙏

HappyMom Allah hamile annelerimizi bir avazda kurtarsın, kucağı boş olan annelerimizin kucağını doldursun inşallah. Allah herkesin içinden geçeni kabul etsin. Hayırlara vesile olsun. Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun

HappyMom cümleten hayırlı kandiller Rabbim bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine bütün müslüman kardeslerime safi iSmi ile şifa versin derdi olanlarda deva borcu olanlara ödeme kolaylığı versin bizleri kötü insanların şerlerinden korusun dualarimizi ibadetlerimizi makbul eylesin inşallah hamile olan kardeşlerim hayırlısı ile bebeklerine sağlıkla kavussunlar bebek sahibi olmak isteyen butün müslüman kardeşlerime Rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah (AMIN)❤