Babykitteniscomin Merhaba benim doğuma çok var ama yine de bilgi almak istedim kızlar, devlette doğuranlardan olumsuz şeyler okudum çok, tereddüt ettim biraz çanakkaledeyim var mı doğum yapanınız buralarda yada yakınınızdan duyduğunuz ?
Yeni_anne_ Babykitteniscomin Inşallah cevap verir birileri benim doğuma daha çok var ama yine de merak ettim.
Handan17 Babykitteniscomin selam canim benim yengem dogurdu 2 çocuğnuda devlet hastanesinde canakkalede gayet memnundu
Gizgiz Babykitteniscomin tavsiye etmem, doğumhane ye tek giriyorsun yanına kimseyi almıyorlar, ebelerden iyi olanda var kötü olanda denk gelmen lazım, genelde ebeler doğurtuyor oda çay kahve keyifleri biterse..
Babykitteniscomin Elifimde bende öyle yapıcam gibi bu gidişle bende 21 e girdim :) hiç araştırma yaptın mı fiyat aralığı nasıl oluyo özelde acaba
Elifimde Babykitteniscomin Kuzum daha hicc yapmadim inan diğer alisverislerden doguma gelemedik 😂 ama en yakin zamanda araştırıcam medikal park ne kadar bilgin var mi? Ayrica canakkelenin neresindesin
Babykitteniscomin Elifimde şu an çandayım ama doğuma doğru Çanakkale’ye esenlere taşınıcaz gibi duruyo :) valla para olmasa da bulcaz yapacak bir şey yok
Gizemselseyler Valla canim bu benim 2. Gebeligim ilkini 12. Haftada kaybettim. Ve ilk gebeligimde devletede gittim arastirmaya da ama yok yani. Suanda medical park hastanesinde cem beye gidiyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Arastirmada cok fazla asistan var ve bu hic iyi değil. Arkadasimin zamanı varken daha çatı muayenesinde yanlislikla suyunu patlattılar asistanlar. Oyuzden durumun varsa kesinlikle özel
Babykitteniscomin Gizemselseyler ya rutin kontrollerde devlete gidiyorum ona durumum yok sürekli gitmeye ama doğuma mecbur özel gibi duruyor
Elifimde Babykitteniscomin evet bebegin sagligi emin ol herseyden daha önemli . Gelin arkadas oluruz bende tekzenin ordayim dogum yapınca suan kaynanamda kaliyorum 🤗