AysennHE Sinem67 kullanmadım canim bende sormucam doktora magnezyum takviyesi isticem belki faydası olur ve inşallah geçer🤲
AysennHE Yesim015 döner canım Allah'ın izniyle benim dönmüştü ikisi de bu da döner 😃Allah'ım bı avazda kurtarsın sağlıklı doğumlar nasip etsin insallahhhh🤲😍
Nesliyy AysennHE suan yine ayni ozellikle geceleri yatakta cok agri yapiyor tedavisi yok dogurunca gecer dedi 😔
AysennHE Canan_gun55_ doktoruma sorup magnezyum takviyesi isticem bende belki benimde aynı sebepten dolayı olalbilir ve insallah faydasını da görürüm🤲
Canan_gun55_ AysennHE insallah canım bn doktoruma durumu anlattım sana magnezyum yazdim onu her sabah iç dedi ilacım yarın sabah bitiyo saat 10 da da kontrolüm var bakalım durumlar nasıl bizim yaramazda
AysennHE Selmaekr geçmiş olsun canım bende 28+0 oldum aynen gündüz bı sıkıntı yok gece hareketsiz kallinca oluyor 🥴
AysennHE Canan_gun55_ hadi inşallah güzel haberlerle gelin 🤲en güzel heyecan ya doktora giderken çok mutlu oluyorum ben merakla bekliyorum randevu gününü😆