Duygukc cnnezer ben tutamıcam 1saatte bir yemek yemek zorunda kalıyorum 10dk birde su içmek sürekli miğdem yanıyor feci şekilde bunu tek durduran şey su ve yemek galiba çok obur bir bebeğim olacak yemedikçe 2 saat tansiyonum düşüyor
aysglckr cnnezer Ben iki saatte bir acıkıyorum asla dayanamam zaten ilaç kullanıyoruz hepimiz ve bebek susuz kalmasın diye su içmek zorundayız tutmamak sizin için daha sağlıklı
Rumis cnnezer Eğer evdeyseniz tutulur bence Rabbim yardım eder.Hem bebeğin maneviyatını da etkiler diye düşünüyorum
Ebru-isil Ben etmeyeceğim.Bebeğe zararlı uzun süre aç kalmak istemiyorum.Bayılırım gibi geliyor.Öncelik bebeğimin sağlığı.
matrushka Dün bir gün tuttum mahvoldum halsizlik tavan. Yedikten sonra da hazımsızlık. Ben tutamıycam :(
Kumsalim Ben iki gundur tututorm hiçte sıkıntı olmadı allah yardım ediyor cok sevap tutabilenler tutsun sahurda kalkip yersiniz guzlece hicte bebege sıkıntı olmz🙏
Selmaercan Bende İnşalla h tutucam ama ben hamile değilim zaten. Allah tutanlara sabır versin ve gönlümüzdeki hayırlı güzellikleri önümüze çıkarsın İnşallah 💐🌸❤
Deletedmom138 bebeğe bir zararı yok doktorunuza danışıp tutabilirsiniz ama kendiniz için tansiyon ve halsizlik gibi nedenler, bunlarla baş edebilen tutsun 😘
aysenarslan Ben ilk bebeğimde oruç tuttuğum için düşük yaptım uzun süre aç kaldığım için bebek gelişmemişti bence bebeğin sağlığı için tutmayın derim yinede karar sizin
ceylin4 Bence hiçte bişey olmaz felan demeyelim herkesin hamileliği farklı bişey olsa bin pişman oluruz. Doktora sormadan yapmayın derim ben 💛
nursenakaynak01 bende kararszim önce leri kacirmazdim bu günleri ama suan tereddutluyum bebegimin gelisimi zaten geride daha cok etkiler.i acaba
Nefesimmom nursenakaynak01 sizce etkilemez mi okadar saat aç susuz kalıp midenize birden yuklenıceksınız ki Rabbim niyetinizi biliyor seneye tutarsınız zekat fitre verırsınız
Nefesimmom şu ben tuttum bişi olmaz vs gibi nasıl konuşabiliyorsunuz? ne biliyor sunuz annenin bünyesini bebeğin vebaline girersınız bırakın tutmak isteyen dr danışsın Gerisi annenin vicdanına kalmış