Tugce35 İlk bebek dogdugunda 1 saatte yada 2 saatte bir emzir diyorlar bizde o uyudugunda mı uyuycaz sarılık olmaması için bu evre ne kadar sürcek acaba
kubrakama Tugce35 2 saat uzun bir zaman sen alarm kur 1 saat arayla bebek uyusa bile uyandirio emzir canim sariligi gecene kadar en azindan
Sunshine1 Tugce35 peki ben emziremiycem bebeğimi. Mama verilecek nasıl sarılıktan koruyacağız o zaman
Yesim1995 Tugce35 benim ilk başta sütüm gelmedi şekeri düştü mama verdiler 5. Günde sütüm gelmeye gelmeye başladı ama sarılığı 18 e çıkmış yatırdılar bu gün ışık tedavisi verdiler. Bazen ne yaparsanız yapın kaçınılmaz oluyo siz yinede doktora sorun elinizden geleni yapın bizim 25 günde normale döndü
KeremNur Ilk 10 gun cok onemliymis sonra duzene giriyor emzirme filan sanirim. Ilk hafta ozellikle saatte bir emzirmezsek sekeri dusup sarilik olurmus. Bildiklerim bu kadar 🤷🏼♀️ Tecrubeliler de paylasirsa goruslerini iyi olur
Tugce35 Sunshine1 emziremiycem derken yani emziririrz inşalalh bende doğum yapmadım az kaldı ama merak ettiğimden bu olayı sordum
Sunshine1 Tugce35 ben ilaç içiyorum o yüzden hiç emzirmiycem nasıl sarılıktan koruyacağım acaba dedim