Fatmanur0307 haftaya girdim çatlaklarım yok ama kullanmaya başlamak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz ♥️♥️
s_s_y Fatmanur0307 benim kendi tecrübem yok bu konuda herhangi bir ürün kullanmadım ama çevremden badem yağının çok iyi geldiğini duydum. belki araştırıp bakmak istersiniz :)
Mustomerpe Fatmanur0307 bio oil öneririm ben çatlakalr Beyaz olmadan kullandım yeşil ve kırmızıyken çok çok az kaldı diyebilirim faydasını gördüm yani ben
Arasbaran Fatmanur0307 kremden ziyade aktardan alacagınız yagları karıstırmayı öneririm çatlak kremlerınden cok daha ıyı. Badem çörekotu kakao avakado bu tarz yaglar ve ıcıne bıde guzel koksun dıye bebek yagıda eklersenız en guzelı bu bence. 38+4 um ve hıc catlagım yok
Ebru-isil Daha erken başlamak gerekiyor çatlak kremi ve nemlendirme için ama ben lierac kullanıyorum.Ekstra olarak Kakao yağı,badem yağı ve Hindistan cevizi yağı karışımı kullanıyorum. 30.haftadayım hiç çatlağım yok şimdilik.
Betulyesilts Hindistan cevizi yagi + tatli badem yagi kullandim 0 catlakla dogum yaptim smdi 2. Gebeligim gene kullanicam 👍🏼
zuzus Lierac çatlak kremi oluşmadan önce düzemli oluştuysa serumuyla birlikte düzenli kullanın, tek geçerim en iyisidir 👍🏻
Zuhraa Canım erken başlasaydın keske 8m haftamdan beri kozmobox çatlak kremi kullanıyorum doku su kokusu cok güzel. 12. Haftamdan beri belirgin bir göbeğim var şükür çatlamadım tavsiye ederim.
Gulcinkaya Ben mustela kullandım ama ona rağmen çatladı 27-28.haftamdan itibaren 😞 çok üzülüyorum zeytinyağı kullan diyorlar şimdide
Balsevgi Fatmanur0307 ben instada clifekrem aldım mevcut çatlaklara da iyi geliyor öneririm hemde bitkisel bir ürün. Henüz 11 haftamdayım ama kilom olduğu için en başından beri kullanıyorum