Cz34 KubrAbdullahh kaç haftalıksınız ben 1 kullanıyordum 2 oldu ayaklarım ellerin daha fazla yanmaya başladı
ozlemoz13 KubrAbdullahh bende aynı şekilde kullanıyorum, kansızlığım baya ileri düzeyde ne yapıcam bilmiyorum ne yemem ne içmem lazım ne yapsam olmuyor 😔 doktorum bu ayda yükseltemezsek iğneye başlicam dedi 🤦♀️
KubrAbdullahh Cz34 ilaçtanmı oluyo o yanma ben evde petek yaktırmıyorum elim ayagımın yanmasına üstüme bişey gymyorum valla 32+3 haftalıgım senin haftan kaç
KubrAbdullahh Kubraercan canım ben ne sebze ne et ne tavuk ne balık yiyebiliyorum demir eksikliğim çok fazla ferrum kullanıyordum iki aydır bu şekl kullanyorum doktorum verdi tabiki
Cz34 KubrAbdullahh bende 2 aydır oluyor ama fazla değildi bazende olmuyordu şimdi 35 haftalığım demir ilacımı ikiye yükseltti 1 haftadır 2 tane içiyorum daha çok yanıyor demir ilacı yapıyor malesef 😔
Kubraercan KubrAbdullahh bende kullanıyorum ama günde bir kere reçeteyi okudum çok fazla gerekmedikçe iki kere kullanılmasının iyi olmadığı yazıyordu ondan sordum 🤗
KubrAbdullahh Cz34 benmde çogaldı demekki dedign gibi ilaçtan iki kere içiyoruz die böyleyz demekki çorap falan giyemyorum ben
Cz34 KubrAbdullahh ateşe atılmış gibiyim kız zaten ne olucak bilmiyorum içsek bi dert içmesek bir dert mecburuzda kanımız iyi demekki ama işte 😕
KubrAbdullahh ozlemoz13 kaç canım demirin benimde çok düşük migdem çok bulanıyor 33 cu haftanın içindeyz ama hala yiyemyorum demirimi yükseltecek hiç bişey sebzelerden bile migdem bulanyo
Rapunzelaaa Senaeksi bana da doktorum yeni verdi de kullanmaya başlamadım daha korkuyorum 😅 acaba kabızlık mide bulantısı falan yaptı mı sizde? 🙈Bir de aç mı tok mu kullanıyorsunuz?