Kuzeyimmm58 Hep tedirginim o konuda ya erken olurda hazırlıksız olursam diye bir ay veya iki ay öncesinden hazırlayıp hemen elimin altına koymak istiyorum siz ne zaman hazırlamaya başladınız 😊
tiniminianne Kuzeyimmm58 canım ben 27+3 günlüğüm. Vallahi içimde erken doğum korkusu oluştu. Ailemin yanındayım 32. Haftada kendi evime gidicem antalyaya o zaman hazırlıcam ama evde olsam kesin hazır etmiş olurdum 😂
Ceren92 Kuzeyimmm58 ben 34 te hazirladim annem kayinvalidem yardimiyla utuleri kendim yaptim yikama canta valiz derkrn 34 de bitirdim 37deyim kesinlikle daha gec olmamali bel agrisindsn durulmuyor
KubrAbdullahh Kuzeyimmm58 he daha erken alcaklarını bitirmeye çalışırsın sen şimdi onlar bitince 30. Haftada yıkarsın ütülersin yavaş yavaş 32,33cü haftalarda hazır olsn canım burda okuyorum erken dogum falan oluyo bende korkuyorm hazrlıcam bende bu hafta
Kuzeyimmm58 KubrAbdullahh evet öyle yapıyım bende ilerde bel ağrım dahada çoğalır gözüme büyür aldığımı yıkarım yerine koyarım sonra hepsini ütülerim olmadı
Eylulm_4820 33 de hazırlıycam Allah izin verirse. Erken falan diyen olursa bakma sen ne olur ne olmaz hazırda bulunsun canım. Bana kalsa şuan hazırlıycam ama öncelik ev temizliği onu halledip öyle hazırlamayı düşünüyorum onun içinde annemleri bekliyorum😊
Kuzeyimmm58 Eylulm_4820 anladım 😊 kayınvalidem geleek doğuma yakın annemde çalıştığı için doğumumda gelecek inŞallah 😊
KubrAbdullahh Kuzeyimmm58 yok aldıklarını bitir canım hepsini öyle yıka tek tek ugrasma aldıklarını beyazlarla renkliler ikiye bölersn snra ütülersn
Mebos Kuzeyimmm58 ben açıkcası 26 27 haftalıkken yıkadım ütüledim hazırladım çantasını bebeğimin sonradan herşeyi yavaş yavaş tamamladım şuan 35+5 olduk herşeyimiz hazır iyiki halletmişim bu saatten sonra inan zor olurdu benim için 🙈🤦♀️
Mebos Kuzeyimmm58 valla sorma çok iyi oldu çünki her hafta kontrollerim arttı haftaya da ev temizliği dip köşe sonrası Allah nasip ederse doğumu beklemek 🤗
_defnee Kuzeyimmm58 çok doğru yaparsın. Ben aynısını yaşadım yaşıyorum da. Erken Doğum riskim var. Birde onun stresini yaşadık yani. 30 haftalıkken hazır olması lazım bence.
1004nese Kuzeyimmm58 32 33 de hazir olmali bence. Ben Ozaman yikadim hazırladım. Daha sonra zor olur die düşünüyorum