Rabia-22 Marayy ıdrar testlerinde cıkmıo zaten yaa.benım 11gun gecıktı cıktm doktora kanda gozuktu hcg hormonu.eve geldm testte cıkacakmı dıye merak ettm cıkmadı.2,5aylık olduk.yıne yaptm o bile silik çıktı tam cıkmadı.doktora gıtmek en doğrusu bence.😉🥰
Marayy Rabia-22 kiminnde duydugum oldu yani idrar da çıkıyor ilk kanda çıkmıyor herkes de farklı oluyor sanırsam
mucizemibeklerken17 Tgbanne bebeğim ben 2 gün önce yaptım ki 16 gün geçmiş oluyor. Aşırı silik bi çizgi gördüm. 10 günde çıkması mümkün değil kuzuumm. Pazartesi kan vermeye gidicem bakalım ne var ne yok
Tgbanne mucizemibeklerken17 ayyy canım var ya cook mutlu oldum sanki ben hamileyim varya , o kadar sevindim , hadi pazartesi gelsiiiiiiiinnnnnn 🙏🏻🙏🏻🤩🤩🤩🤩🤩
mucizemibeklerken17 Marayy ayy benim de böyle çıktııııı, fotoda asla görünmüyor, gözle zor seçiliyor. Yumurtlama ne zamandı canım
mucizemibeklerken17 Tgbanne o zaman bile çıkmayabilir kuzumm, bi kız yazmıştı kanda çıkmış, hatıra olarak saklamak için idrar testi de yapayım demiş, tek çizgi çıkmış 😁 yani o yüzden en iyisi kan vermek
mucizemibeklerken17 Tgbanne canım benim inşallah vardır yaa Rabbim ezan okunuyor tam da şu an, hepimize sağlıkla nasip etsin
ozgeecan9 Tgbanne canım yeni değil bu keske yeni olsaaa bi önceki gebelikten 😊marayn ki gbi cok silik ckmıstı onun için attım
mucizemibeklerken17 Tgbanne kuzucum 2 gündür başladı ara ara kasık agrım. Ve 2 gündür de fır fır başım dönüyor. Bilmiyorum ya gebelik belirtisi mi tansiyonum mu düştü çözemedim. Kan testinde yüksek hcg görmedikçe inanamıcam😅