Busraer ben geçen sene Haziran’da yakalandım stres yapma stres oldukça daha çok kasinirsin can sıkıntısı üzüntüye gelmiyor bazı ilaçlara duyarlı oluyorsun oda kurdeşen yapıyor ben hamile değildim ilaç kullandigimda kortizon iğnesi oldum 3 gün kalçadan sonrada kortizonlu krem ve alerji hapı kullandım geçti şükür bunlar sana yaramaz şuan diyebileceğim tek şey tuzulu suyla banyo yap tuz dediğim bir kova suya 3 kaşık falan yani sonra kolonya sür ben böyle rahatliyordum kese yaptırma az keselen şampuan duş jeli kullanma bebe şampuanı kullan ben böyle devam ettim elini deterjandan uzak tut eldiven kullan bu dönem böyle geçti benim şükür iyiyim hamileler için uygun değil benim kullandiklarim maalesef seni anlıyorum birde vücudunu nemli tut her dus sonrası nemlendir kaşınma için birebir ben en beterindeydim agzima vurdu anjiodem olarak çok ilerlemişti benim o yüzden derdini anlıyorum dediklerimi yap rahatlarsın insallah bana tahlil vs yapıldı benimki stresten kaynaklıydi ağlasam kasiniyordum ilaçlardan uzak dur çoğunun yan etkisi kurdeşen çünkü birde kortizonlu iğne olduğunda o gün boyunca asla tuzlu tüketme etkisi olmuyor tuzu kes ama sanmam kortizonlu iğne vermez