Nurrsonmezz Merhaba anneler 13 haftalık gebeyım hala bulantılarım devam edıyor ılac uyku yapıyor 2 yasında oglum var uyuyamıyorum gun ıcerısınde sızdede bu durum var mı bırde agızda tad bozuklugu oluyormu yemeklerden sonra onerılerınız varsa beklıyorum🥰
Busraziyaoglu Nurrsonmezz bende 9 haftalık oldum bugün aşırı midem bulanıyor kontrolüme de daha 3 hafta var ne yapacağım bilmiyorum ilaç da kullanmıyorum siz ne kullanıyorsunuz?🙈
Tugbacolak Nurrsonmezz bendede 5. Ayıma kadar suren bır kusma durumu olmustu ustelik öyle sadece sabahları falan degıl sureklı su ıcsem bıle arkasına kusuyordum kılo kaybı yasadım ve cok uzgunum bunun ıcın bı cözum önerım yok cektıgınle kalıyorsun
Mervenur_kcbs Nurrsonmezz sabahları kalkınca 2 adet çiğ kurufasulye yutuyorsun bulantıyı gideriyor diye duymuştum yapanlarda var giderdiğini söylemişlerdi
Nurrsonmezz Yeni_anne_ sendedemı var 7 haftadan berı var sanırım ya nanelı sakız cıgnıyorum yemek ardından onla rahatlıyorum yoksa hemen kuscam yanı
Nurrsonmezz Busraziyaoglu dramının dıye bı ılac verdı ıcıyorsun yarım saat e bayıltıyor resmen ama bulantı gecıyor sonra yıne baslıyor tabı vala cok zor yanı allah yardımcımız olsun
Busraziyaoglu Nurrsonmezz Her şeyden midem bulanıyor yemek yapamaz hale geldim durduk yere ağır yemek kokuları geliyor burnuma çok zormuş gerçekten Allah yardımcımız olsun🙏🏻😞
Dlkdlk Doktorum bulantı icin prilam verdi ama cok kullanmadım midem bulanıyor ama daha cok midem hazımsızlık yaşıyor gaviscon iciyorum mutlaka. Hamurişi ve tatlı dan uzak durmaya calısıyorum:( galeta yemek bana iyi geliyor
Yeni_anne_ Ben de bulanti yok 10. Hafta da gecti ama o tat bozukluğu hiç geçmiyor 17. Haftaya girdim hâlâ aynı biktim artik.
Dlkdlk Nurrsonmezz evet şişkinlik ve yediğim yemeğin rahatsız etmesi ama mesela mantı makarna gibi yiyecekler genelde 😢Yemeyince daha rahatm 11+4teyim belki 16 da falan geçer
yaseminmercaan Merhabalar, benimde yemekten sonra karnım midem çok şişiyor sanki patlayacakmışım gibi hissediyorum çareyi soda da buldum. Bulantıma da iyi geliyor.
Nurrsonmezz yaseminmercaan soda içmen bebegede faydalı hemde gazı olmuyor dogunca ben oğlum da hep ıctım hıc gaz sıkıntısı cekmedık