edanur2426 Oyun parkı / park yatak alanlar var mı bana yardım eder misiniz hangi marka aldınız kullandınız mı memnun musunuz tavsiyeler var mı acaba ❤️
tugbaayaz edanur2426 https://i.imgyukle.com/2020/02/26/nqVZsj.jpg prego cosmos aldım kumaşı çok güzel ve kaliteli bi ürün
Deletedmom138 edanur2426 benim eşim almış skip hop genişleyebilen park yatak diye bişey fiyatı 1799 tl şimdilik daha gelmedi ama yorumları güzeldi
Tlaynz12 edanur2426 bugün aldı eşimle bakarken süpriz yaptı baby care kullanmadım daha ama çok güzel kullanışlı duruyor
Missipi tugbaayaz Baya araştırıp benim için en uygun olacağını düşünmüştüm. Benim gibi düşünenlerde varmış🤗
Deletedmom138 edanur2426 evet bencede çok pahalı benim fikrim değildi bana kalsa pierre cardin yeterliydi
tugbaayaz Missipi yıllarca bebek mağazasında çalıştım evlenince çıktım o zamandan beri aklımdaydı bebişim olursa cosmos alırım diye içime en çok sinen o oldu çünkü
Hasderluna edanur2426 kraft compass aldık indirimdeyken eve getirince de kurduk zaten çok basit kurulumu çok da severek almıştık
Mervedicle Hasderluna bizde aldık geçen hafta kurulumu kolay değildi ya eşim abisi ikizi annem ablam 2 saat uğraştılar en son elimi atayım bende dedim ben yaptım😂
Degisken Beşiğimizde olduğu için , park yatağı Ben küçük bişey tercih ettim. Tatillerde de her yerde yanımdaydı. Bebek arabası kadar yer kaplıyor. dikdörtgen sade bişey.
Mervedicle Hasderluna şemsiye gibi olan yerde yer kısımında yazıyor hepsi bizimkiler heyecandan telaştan öyle açmaya çalışmış 😂
Mervedicle Ozge_28 bana mağazada aşırı büyük gelmişti oda yapamıyoruz biz bi ufağı olan compass ı aldık o bile büyük durdu eve getirince 🤷🏻♀️