Tazeannebaba Ayashatun bende 39+1 çok fazla kasilmalarim var sancida hafif hafif geliyor bakalım ne zmn gelicek yürüyüş yapiyorum hurma yiyorum
Ayashatun Tazeannebaba hurma bende hiç yaramadı bıraktım bende dişlerimi çok acitti o tatlılığı,☹️ inşallah hayırla gelirler ✨☺️
Tazeannebaba Ayashatun ben kudüs hurmasi aldım biraz pahalı ama o kadra güzel ki tati insllah ise yarar
Ayashatun Btltr evet normal ama çok kilo alıp beni zorlasin istemiyor doktorum bana bıraktı yinede bakalım bekliyorum kendi sancılarını süt falanda öyle daha hemen geliyor diyordu annem ☹️
54321 Ayashatun 39 + 4 günlügüz yarın ise 39 +5 gelmiyor bebek ishal durumum var birde belim agrıyor hafiften adet sancısı gibi sancı girirp çıkıyor arada bakalım hayırlısı inşaAllah yarın kandil günü dogar
Likya Ayashatun bende de hiç bir belirti yok . Doktor normal doğuma engel yok demişti ama az önce farkettim ki galiba genital siğillerim oluşmuş. Moralim sıfır.
Ayashatun Likya ya onlar sorunlu benimde oluşmuş sanki böyle bı kaç tane sikiyorum patlamitor çok göremiyorum da ama sivilce gibi onlar doğuma engel değildir herhalde neden doğuma en gel olsun
Ftszgn 38+2yim serklaj vardi 37 de aldirdim dikisleri gelmesin diye gozune baktigim kızım inat etti gelmicek.zerre agrim yok ,1 haftadir 1 cm açıklık Cok bunaldim artik dogurmak istiyorum 😅
Ayashatun Ftszgn ay yok bacım sorma inatçı bu kızlar herhalde 😂 yok cidden tık daha erken sizinki ama 🙄
Ftszgn Ayashatun ben gelsin istiyorum 😂 cok bunaldim normal bi gebelik geçirmedim 2020 kızları sanirim inat olacak 😅