Kızlar oda yaptım ama portatif uygun fiyatlı bişey alıp yatak odama koymak istiyorum fakat sepet beşiklerde kafamı karıştırıyor? 6 ay kadar kullanacağımız için uygunda bişey olsun istiyorum aslında? yardım?
Portatif beşik mi sepet beşik mi?
Derin_20 https://www.vivense.com/eko-yatakli-dogal-ahsap-sepet-besik-modeli.html?gclid=EAIaIQobChMI87mEtvHv5wIVStHeCh1GDAMWEAQYAyABEgId9vD_BwE bu gayet uygun fiyat olarak. Kalitesi nasıldır bilemiyorum tabi ama portatif beşiklerin görüntüsünü hiç beğenmiyorum ya😂 ikinciyi düşünüyorsan saklar kullanırsın tekrar canım ne olacak
Sepet beşik letgo dan 200 tl ye aldım hevesimi alırım en azından çok da güzel 👍
Hazalderos bende de bundan var cok rahat bence
Derin_20 sepet beşiklerinde büyük boy yandan açılanları var 😘
Hazalderos Meriwa Eylul-Ada2020 Hazalderos Kızlar bi arkadaşımda şimdi park yatak önerdi yanından ayırma süren 1 yaşına kadar olabilir sepet veya portatifleri kullanamazsın ama park yatak dha uzun sürekli kullanılıyor diye.kendisi önce portatif alıp sonra park almak zorunda kaldı çünkü kafam karıştı🤔
Derin_20 benim park beşiğim var sepet beşik tekerlekli başka odalara mutfak ta yemek yaparken yanımda durur gözümün önünde olsun 😌
Derin_20 normal yatak almayacak mısın odasına?
Meriwa bende alıcam çokk güzell
Hazalderos odası var canım büyüyen beşikli bu ilk6-12 ay ayırana kadar bi çözüm bulmaya çalışıyorum
Park yatağı 4 yaşa kadar isteğiniz heryere götürebilirsiniz.ve bebek büyüdüğünde ay düşermi demezsiniz.bence en rahatı park.küçük bişey alırsanız anne yanı olarak da kullanırsınız odanızda.
- Düzenlendi
Derin_20 o zaman park yatağa gerek yok bence. 1 yaşına kadar yanında yatmamalı zaten uyku düzenini oturtmak senin elinde canım
Deletedmom328 geceleri emzirmek falan zor olmadımı peki nasıl düzen oturttunuz benim ilk bebeğim ne yapacağımı bilemiyorum 🤔 gereksiz bişeyde almak istemiyorum
Deletedmom328 bende yaşı gelmeden yatağına odasına alıssın istiyorum inşallah başarabilirim 🙏🏼 En sağlıklısı ama bi taraftanda insan endişe etmiyor değil
Derin_20 canım bende sepet beşik istiyordum önce çok hoşuma gidiyor sonra dediler 6 aya kadar kullanır boşa alma diye düşündüm mantıklı portatif aldım bende en azından mutfakta diğer odalar da birşey ler le uğraşırken yanıma da götürürüm yada herhangi bir yere piknik vs aileye gittiğimde de kolayca götürürüm diye portatif aldım