Kızlar oda yaptım ama portatif uygun fiyatlı bişey alıp yatak odama koymak istiyorum fakat sepet beşiklerde kafamı karıştırıyor? 6 ay kadar kullanacağımız için uygunda bişey olsun istiyorum aslında? yardım?

Sepet beşik letgo dan 200 tl ye aldım hevesimi alırım en azından çok da güzel 👍

Derin_20 benim park beşiğim var sepet beşik tekerlekli başka odalara mutfak ta yemek yaparken yanımda durur gözümün önünde olsun 😌

Park yatağı 4 yaşa kadar isteğiniz heryere götürebilirsiniz.ve bebek büyüdüğünde ay düşermi demezsiniz.bence en rahatı park.küçük bişey alırsanız anne yanı olarak da kullanırsınız odanızda.

Derin_20 o zaman park yatağa gerek yok bence. 1 yaşına kadar yanında yatmamalı zaten uyku düzenini oturtmak senin elinde canım

Meriwa merhaba memnun musunuz vivenseden? Ben de orada çok güzel beşik gördüm sipariş etmek istiyorum çok da tedirginim nasıl bu kadar uygun olup kaliteli olur diyerek 🥺

Deletedmom328 geceleri emzirmek falan zor olmadımı peki nasıl düzen oturttunuz benim ilk bebeğim ne yapacağımı bilemiyorum 🤔 gereksiz bişeyde almak istemiyorum

Blcns vivenseden almadım ama vivense ürünleri kullanıyorum tv ünitesi mutfak dolabı gibi onlardan da memnunum fiyatına göre değerlendirirseniz cok iyi beşik de ahşap aldım kullanımı rahat kullanım süresi kısa olduğu için fiyatı da uygun olması mantıklı

Derin_20 valla park cok rahatmış görümcem kullanıyo farklı şehirdeyiz arabaya koyuyo getiriyo rahat kullandı 3 yaşına kadar sonra montesorini yatak aldı bende öyle yapıcam bi daha yatakla uğraşmamak için

Meriwa evet odasına alıştırsan bile gündüzleri bi iş yaparken falan içine koysan orda oynasa güvende olur en azından diye düşündüm . Tek aklıma takılanı boyutu🤔

Deletedmom328 bende yaşı gelmeden yatağına odasına alıssın istiyorum inşallah başarabilirim 🙏🏼 En sağlıklısı ama bi taraftanda insan endişe etmiyor değil

Derin_20 canım bende sepet beşik istiyordum önce çok hoşuma gidiyor sonra dediler 6 aya kadar kullanır boşa alma diye düşündüm mantıklı portatif aldım bende en azından mutfakta diğer odalar da birşey ler le uğraşırken yanıma da götürürüm yada herhangi bir yere piknik vs aileye gittiğimde de kolayca götürürüm diye portatif aldım