Billge Kızlar biraz janamayla birlikte parça geldi 5 haftalık hamileyim Kendi doktorum burada yok şuan Devlete gitsem bakarlar mi Alttan baktırmak istemiyorum hemen belki başka bir şeydir diye
UrasEgeninannesi Billge canım böyle bir durumda kesinlikle bekleme ve hemen git. Düşük yapıyor olabilirsin. Eğer böyle birşey varsa önünü alabilirsin. Vajinal ultrason zararlı değil ayrıca. Ben 9.haftama kadar alttan muayne oldum hep
Kedili_Anne Billge acile gitmem gerekli canım. Karnından göremezlerse alttan bakma ihtimalleri var. İnş düşük değildir. Ama mutlaka git. İğne ilaç vb desteklerle kurtarma şansın mutlaka olur.
Billge UrasEgeninannesi korkmuyorum vajinal ultrasondan ama düşük değilse kanama olduğu için tetikleme sinden korkuyorum
Mucizebebegim3 Canim acile git bekleme tabiki bakarlar alttan muayemede isteyeblr yapacak brsey yok kanama varmi hala yoksa sadece parcami geldi
Mucizebebegim3 Billge Belki dusuk degildir canim oyle kese cok minik bir kan oarcasi olmaz sen doktora git bekleme onlem alinsin betanda yukselis varsa
Billge Kızlar vajinal ultrason nasıl oluyordu bileniniz var mı Önceki gebeliğim riskli olduğu için doktor hiç alttan bakmadı Yaptıran var mı
Findiklarim Billge canim gecmis olsun korkulucam bisi diyil ben hamile kalana kadar surekli vajinal yaptirdim bi kezde dusuk riskinde rahim agzina bakmam icin bakildi, cok zorliyorlar jelle iceriye hafifce bastiriyolar o kadar