Ballilokmatatlisikizim İyi akşamlar kızlar , ben 14 haftalık hamileyim . Karnım eskiye göre değişti belirgin olmaya başladı . Çoğu kişi erken daha diyor , ilk gebeliğim olduğu için bilemiyorum. Sizce erken mi ? Eskisinden çok yemiyorum. En fazla 1/ 1,5 kg almışımdır .
Damla________ Ballilokmatatlisikizim aman etrafa bakma onlar sanki hergun göbeğini görüyorlardı kiskanclar 😂
Misssimsek Ballilokmatatlisikizim canım.olabilir tabiki benim.gobegim.nerdeyse 8 9 haftada belirginlesmisti. 19 haftalık olduk baya belli oluyor suan da. Nerdeyse 2 aydır kendi kiyafetlerimi giyemiyirum
Ballilokmatatlisikizim Misssimsek yani sonuç olarak 3 ay bitti bırakta belli olsun biraz dimi , 1 çocuk doğuran kendini profesör sanıyor zaten . Her konuda kesin fikirleri var
Ballilokmatatlisikizim Busra221 bu foruma bayılıyorum ya birbirini tanımayan ama birbirini anlayan ortak yönleri olan insanlara konuşmak rahatlatıyor insanı ☺️
Veraveannesi Herkesin vucudu bir değilki mesela ben zaten zayıf ama ayva göbekliydim 14. Haftama giricem sivri bir top var önümde beni önceden tanımayan göbekli sanar ama önceden tanıyanlar artık anlar çünkü bariz çıktı 😁