Merbe61 Aydanaydn 19haftakigiz cuma günü randevum var bende istiyorum ama korkuyorum bişey olur mu diye inşallah olmaz ya
Kbrbydk Aydanaydn ben hamileliğin başından beri vajinal muayene oluyorum nerdeyse her hafta rahim ağzı kısalığı nedeniyle serklajim da vardı. Sorun olmuyor vajinal muayene merak etmeyin👍
atanurmervee Ben yaptırmıştım 16.hafta da. Doktor zararlı olsa yapmaz kesinlikle. Zaten çok hafif bir şekilde bakıyor merak etme
Aydanaydn VLD-61 kaç çıktı siziznkiler kızlar ben yarım rahimim serklaj için kararsızdı doktorlar ama serklaj yapmayacaklar artık karar verdi doktorum bugün
mehefey Aydanaydn canım bende pazartesi günü baktırdım ilk doğumum erken olduğu için bakılması gerekiyodu. 17. Haftadayım 40mm çıktı progestan kullanıyorum ama. Sen kaçıncı haftadasın kaç çıktı
Aydanaydn mehefey bende bugün 18. Haftama girdim ultrasonda 3.37 çıktı vajinal ultrasonla 4.16 çıktı gerek duymadı serklaja inşallah bişey olmaz bebeğime 5 sene sonra tüp bebekle oldu çok zor hamile kaldım
Aydanaydn mehefey bende günde 3 kez progestan kullanıyordum onu kesti haftada bir iğneye başlıyorum bakalım .
Gazel0606 mehefey bnde ilk ebeliğim erken oldu 16 haftalık ölçüldü 36 denildi normal dedi korku var ilaç kulanıonuz mu
mehefey Aydanaydn hangisi daha iyi acaba iğne olarak mı hap olarakmı neden iğneye geçiş yaptınız? Bende günde 2 kez kullanıyorum
Aydanaydn Gazel0606 progestan kullanıyordum düşük tehlikem vardı ilk aylarda zaten şimdi prolaton iğne verdi haftada bir
Gazel0606 Aydanaydn progrstran gümde üç defa verdi magnezyum kalsıyum verdi canım ilk bebegşmi erken Doğumla kaybettim korku var 36 mm dedi altan muane 16. Haftada dikişe gerek yok dedi 17 im suan korku var sizin doktor ne dedi ilk kaybınız olmasına rağmen
Aydanaydn Gazel0606 bende kayıp yok ilk kez hamile kalabildim tüp bebekle . Riskli gebelik uzmanıyla görüştü oda gerek yok dikişe dedi . Bakalım inşallah hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alırız . Sizin ilk kaybınız rahim ağzı yetmezliğinden mi olmuştu .
Gazel0606 Aydanaydn tam teşhis koymadılar ikinci gebelikte belli olcak kısalma olursa ole teshiş konuluyor ama kokruom sonuçta kaybım var
Gazel0606 mehefey bnde ilk ebeliğim erken oldu 16 haftalık ölçüldü 36 denildi normal dedi korku var ilaç kulanıonuz mu