Ozgesah355 Merhaba hanımlar bebişlerinize oda yapacak mısınız? Ben kararsızım hevesim var aslında ama etrafımdaki herkes yapma biz yaptık pişman olduk diyor ama dolap yatak alacağıma oda yapayım dedim direk bilmiyorum siz nasıl yapacaksınız
ipeksfr Ozgesah355 benim çocuk odasında yatak çarşaf dolabım ve misafir için bi baza olduğu için evi hemen daraltmayim diye. Tekzenden öyle bir dolap aldım kıyafetleri için . Yatak odamada beşiğini koyıcam zaten . Bende çok hevesliydim. Maddi durumun varsa yap ama bazı şeylerden kısman gerekecekse yapma. Şahsen ben oda yapmadığım için anakucağını bebek arabasını istediğimi alacağım anlıcağın😃
aesma Ozgesah355 benim hevesim var oda yapacağım 🙂 yatak odama da anne yanı beşiklerden alacam ilk 6 ay yanımda yatar 6 aydan sonra kendi odasında yatırmayı düşünüyorum 🙂
Ozgesah355 ipeksfr benim de bi dolabım var yeni de ama ne bileyim bi perdesi halısı olsun oyuncakla falan süslerim demiştim de herkes kullanmıcaksn ne gerek var odaya diyor
ipeksfr Ozgesah355 evet ama insan heves ediyor bende aynıydım. Sonra vazgeçtim . Biraz büyüyünce montessori olanlardan yaptıracağım. Hı şöyle bişede var ben 6 aydan sonra bebeği odada yatırmayı düşünmüyorum. Yanımda kalacak uzun süre
Edos Benim evim musait olmadigi icin maalesef ilk 6 ay odamda olucak daha sonrasinda oturma odasinda ona gece icin ufak bir kose hazirlamayi düşünüyorum 🤔 Ama imkani olan kesinlikle yapmali bence.
Nebiyeee Ben aldim odasini😍 bence gerekli imkan varsa yapilmali zaten dolap besik lazim yani 6 aya kadar yanimizda yatacagi icin kucuk bi besik alicam yatak odasina besigide buyuyen besik zaten uzun omurlu kullanilabilir