Tugbacolak Merhaba arkadaşlar şuan 29 haftalık hamıleyım neden bılmıyorum ama hep 38 haftalıkke dogurcamısım hıssı var ıcımde hatta bazen farkında olmadan ne kadar kaldı dendıgınde 38. Haftadan hesaplıyarak söyluyorum bi benmiyim böyle acaba
iremss Tugbacolak psikolojik olduğunu düşünüyorum ya ama tabi bir sıkıntınız yoksa bende nedense 37den sonra her an oldu mu olcak mı diyodum şu an 39+3 hala bişi yok
Esraozturk92 Tugbacolak aynı his hep bende de vardı daha 1ay varken doğuma hep 1-2 hafta kaldı diyodum 37+0da doğurdum 🤣
Kumkat Altinci aydan itibaren her gun doguruyorum doguruyo muyum dogurucam korkusu vardi 2 ay her gece ruyamda erken dogurdugumu gördüm. 11 gun kaldi hala doğurmadım:) Psikolojinizi bu konuda rahatlatmanizi öneririm
Tugbacolak Mucizebebegim3 Mucizebebegim3 aynen yanı her an dogurcak gbı degıl kendıme haftada belırlemısım nedense🙈😅
Tugbacolak Esraozturk92 hep böyle dusunme bucut kendını ona hazrlar dıyorlar snde böyle dıyince dogru demekki nasıl atcam bu dusunceyı acaba
Mucizebebegim3 Tugbacolak Doktorum dun erken geleblir dedi bebegin korkutru beni 😔😔 Karin cevresi onden gidiyor suyu artiyor .Ve bu durum benide korkuttu . insallah 32 33 u atlatablirim 29 haftaligz suan😔😔
Esraozturk92 Tugbacolak hatta doktorlar şey derler normal doğum tarihinden bir iki hafta ilerisini söyle ki millet seni darlamasin doğurdun mu diye
Tugbacolak Toprakkkmilaaa20 yanlız degılmışım demekkı ☺️ Acaba dogasada rahatlasak modunamı gecıyoruzda erkene cekıyoruz 😀
Toprakkkmilaaa20 Tugbacolak sanırım öyle oluyor ya ben 32+5 oldum iple çekiyorum artık 37 - 38 gelsin 😄 gelsin de doğsun 40ı falan görmem diye düşünüyorum
Tugbacolak Esraozturk92 ay yok zeten evlendıgım gıbı hamıle kaldım bu sefer erken dogdu öncedenmıydı dıye yerler benı😂
Haticeakks 38 hafta erken değil ki keşke o haftada dogursam bende 32 haftaligim erken doğum riskim var