Melisaycl Nurak idrar yolu enfeksiyonu zararli oluyomu bebek icin bendede var sanirim akintim kokulu ve beyaz renkli bide kasinti oluyo
Nurak Melisaycl canım bebeğe gecebilme ihtimali varmış malesef ve önüne gecilmezse erken zar açılmasına sebep olabiliyomus 😕
EmilyaTurqay Ben daha 3 haftalikken agrikesici igne kullandim ketanol.2 tane.simdi 21 haftadayim.igne kullandigimda hamile oldugumu bile bilmiyodum.o 2 igne bebeyime ne gibi zarar vermis ola bilir?((
Melisaycl Nurak hm aslinda doktora dedim tahlil istedi ama saat 4de gitmistim randevu ozmndi 4den sorada tahlil almiyolarmis yarin tekrar gideyim ozmn
Tukec Ayten-1990 Geçmiş olsun. İlaçlarım bitince kontrole gittim. Bebişin iyi olduğunu söyledi,içim rahatladı. İyi olursunuz inşallah.
Tgcy Largopen 1000mg verdi doktorum boğazda farenjit oldugu için 12. Haftam bitcek kullansam mı napsam bilemedim bi tane içtim ama bilemiyorum şun belimde agrıyor sanırım üşüttüm
tugce67-67 Gulcan_89 ya bende bu ilacı kullanıyorum ishal yaptı 🙄aynı sorunu yaşadınız mı doktoruma mı sorsam bilemedim.antibiyotikler yapıyor diye
Gulcan_89 tugce67-67 bende ishal vardı zaten. Enfeksiyondan dolayı oldu sanırım. Antibiyotik bitince enfeksiyonum biraz düşmüş. İshalimde kesildi. İlaçtan olacağını sanmıyorum ama bi doktoruna sor istersen
Ceylan12334556789 Gulcan_89 merhaba bugün doktorum enfeksiyonum için bana bu ilacı verdi sen kullandın mı ben daha çok yeni hamileyim 5 haftalık bir şey olur diye korkuyorum
Gulcan_89 Ceylan12334556789 kullandım canım enfeksiyon biraz düşmüş şu an kullanmıyorum. Çarşamba kontrolüm var doktor ne diyecek bakalım. Hamileyken kullanılan antibiyotikmiş. Doktor zararı olsa vermezdi zaten heralde. İçin rahat etmiyorsa başka doktora daha görün istersen
tugce67-67 Ceylan12334556789 canım benim 22 haftalık bendede enfeksiyon çıktı aynı ilacı banada verdi .doktorum ısrarla antibiyotiğin bebeğe zararı yok ama enfeksiyonun bebeğe zararı var sakın kullanmamazlık yapma dedi.bayada yüksek çıktı sonuçlarım .düşük ve erken doğuma yol açıypr diye okumuştum🙄
Ceylan12334556789 Ulkusey ben 5 haftalık hamileyim enfeksiyonum için doktor bana aksef antibiyotiği verdi iyice korkmaya başladım ? 😔😔
tugce67-67 Gulcan_89 saolun ben hep kabızdım , iki gündür sabah akşam kullanıyorum bugün ishal yaptı bende korktum bi sorayım o zaman doktoruma🤗
Ceylan12334556789 tugce67-67 hm bende bağırsak enfeksiyonu oldum yoğun karın ağrısı ishal mahvoldum valla 😔 daha dün kullandım ilacı bugün daha iyiyim 🙂 bende kullanıcam artık yapacak bişey yok bide ben daha çok yeniyim 5 haftalık