Durdane19 Kilolu anneler günde bebeginizin hareketini ne derecede kaç kez hissediyosunuz 23/4 üz dün hastane işlerim vardı pek hissedemedim bugunde sesi cıkmadı gibi uyuyodur dıyolar ama sizce normalmi çok tedirginim
_aysenur Durdane19 Benimde hareketli geçen günler çok sakin oluyor doktoruma sordum normal tabiki artık uyuyorlar bazen az hareket edebilirler bizler gibi demişti 23+3 üz bizde siz yine biraz dinlenin ayaklarınızı uzatıp yarın da içiniz rahat etmezse sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinleyin 😊
glnur90 Durdane19 ben de kilolu annalerdenim 😊 inşallah doğumdan sonra zayıflayıp zayıf anne oluruz 😊 normalde herkes 16 dan sonra hissetmiş ama ben 21 de hissetmeye başladım. dün alışverişe gittik yoruldum pek hissedemedim. Bugün şükür hissettim. Günde en az 3 4 kez hissediyorum 24+3 teyiz
nisam45 Durdane19 ben hissedemeyince gobegimi ovusturuyorum onunla konusiyorum hemen oynuyor cok şükür.🤗 sizde sol tarafiniza yatin oyle deneyin
Durdane19 _aysenur teşekkür ederim dediniz gibi özeldeki doktorumda bebek ile arandaki mesafede 6 cm var hissdememen normal dedi 🤗 ama insan tedirgin oluyor
glnur90 Durdane19 en korktuğumda o erken doğum riski falan olabiliyor muş. Hayırlısı ilen109 günümüz kaldı sağsalim kavuşuruz inşallah
glnur90 Durdane19 sağlıkla gelsinler. Çok şükür benim doğumdan korkum yok 8 yıl sonra tüp bebek ile olunca bir an önce sağlıkla gelsin istiyorum 😊