Arkadaşlar eşimle yumurtlama günlerimde ilişkiye girdik ancak ben sonra tekrar adet gördüm. Adet bittikten sonra yine girdik. Şu an yine yumurtlama günlerimdeyim. Acaba bir önceki ilişkiden hamile kalmış olma ihtimalim var mı? Ya da şöyle sorayım hamileyken yumurtlama günü akıntısı devam eder mi?
Birkaç gün önce doktora gittim düştüğüm için. Ancak röntgen çektiremedim gebelik şüphem olduğu için. Yarın eşime gelirken test almasını söyledim. Yaşadığımız yer eczanelere pek yakın değil. O yüzden ön bilgi almak için size soruyorum. Kendime bir şekilde baktırmam gerek. Çünkü kaburgam karnım ve pelvis kemiğim çok fazla acıyor. Hamilelik şüphem olduğu için doktorda pek bir şey yapamadı. Sadece idarımı istedi. Bi anormallik yok dedi ve bir ağrı kesici verdi. Ancak gün geçtikçe daha çok canım yanıyor. Sizce hamile olma ihtimalim var mı? Bir belirtisini görmedim. Mide bulantısı, bel ağrısı, uyku hali falan hiçbiri yok. O yüzden bende böyle bir soruyla geldim. Hamile kaldığımızda yumurtlama gününde yine de akıntı olur mu?