Merhaba hanımlar öncelikle İnsAllah hepiniz yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız uzatmadan hikayeme başlıyayım 39 haftalık rutin kontrolüm vardı normal doğum olduğu için bekliyorduk nstye girdim bebek haraketlerinde yavaşlama göründü ve iki uç kez nst tekrarlandı çikolata ve meyve suyu icmeme rağmen nerdeyse aynıydı sonuç doktor hergun nstye girmemi onerdi ve hastaneye yarim saatlik uzaklikta yasiyordum herneyse ertesi gun oldu saglik ocagindada son kontrolum vardi oraya gittim ve oradanda hastaneye gidip tekrar nst cektirdim bebek hareketleri iki kez cekilmesine ragmen yine yavas cikti kendi doktorumu aradim gelmemi soyledi hastaneye gittikten sonra tekrar nstye girdim sabahki nstye gore biraz daha iyiydi sonuc ama doktor artik son zamanlarim oldugu icin riske atmayip yatis verdi ve birgun boyunca iki saatte bir nstye girip tahlil verecektim gece boyunca yine dengesizdi sonuclar sabah oldu doktor geldi ve artik dogumu baslatmamiz gerektiğini icerde cocugun tehlikede olabilecegini soyledi acilmam 1 cmdi ve sancilarim dengesizdi suni sancı verirlerse bebegin bunu kaldiramayacagini soylediler ve bende sezeryan istedim saat 12.30 gibi sezeryana aldılar tabi ne olacak bilmiyor insan heyecandan olücem bol bol dua ediyorum bi yandanda neyse ameliyathaneye alindim kalbim durcak sanki 10 dk felan gecmedi bi aglama Allahim dedim bu benim oğlummu dünyadaki en güzel duygu bu sanırım oğlusumu hazirladilar ve götürdüler yanımdan toplamda yarim saat felan sürmüş ameliyat acı ağrı hisedilmiyor kesinlikle ve sakin kalmak en iyisi kendini motive etmekte çok önemli sadece sanki sizi titretiyorlar gibi hissediyorsunuz baska bisey hissedilmio narkozun etkisi gectikten sonra sizlamalar illaki oluyor ve size tavsiyem cesaretinizi hic bir zaman kaybetmeyin kalkin yuruyun korkmayin inanin oyle kendinize geliyosunuz benim ilk doğumum ama hic korkmadim kalktim sabaha kadar duzenli bi sekilde yurudum agrim oldumu oldu ama yatarsam daha fazla zorlanacagimi biliyordum cok sukur gazimda o gece cikti zorlanmadim o konudada eve gectikten sonra agrilar oluyor ama gun gectikce hafifliyor bugun 4.gun daha iyiyim sükür sunuda belirteyim narkozun etkisinden ve bas agrisindan cok korkuyordum sekersiz kahve bitter cikolata bol bol tükettim su ve kayısı suyuda bol bol içtim hepsinin faydasini gordum benimde doğum hikayem böyle iste İnsAllah Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip eder 🙏