Meliha_nur Kizlar nasil gecer dogal yonteminiz varmi? Lanisoh aldim suremiyorum kizim kokusundan tiksini hic emmek istkmiyo suan bile zar zor alıyo sagmaktan yara oldu
Moen Meliha_nur canım çocuk emzikten sonra kendi sütünü sür kuruduktan sonra giyin emin ol iyi gelecek bende hersey denedim Bi o fayda eder
Oykutoskuzey Meliha_nur normal mum varya canım onu tüpün üzerinde cezvenin içinde erit içine kantaron ve zeytinyağı kat o donacak birazcık katı olursa zeytinyağı eklersin vazalin gibi oluyor onu günde üç kere sur gogusune. Emzireceginde ılık su ile uika yada sil. Gogusune süt bitince tekrarla biraz fazla kalsın yani. O çok iyi geliyor ben kızımda kopcak sanıyordum. Allah'a şükür şimdi emmeyi biraktida rahatım dene sende cnm. Benim kanıyordu artık bu krem birgunde toparladi..
Sermina SedaveSusam siz aldinizmi acaba fiyati nekadar bnde merak ediyorum bu gumus kapaklari gercekten ise yariyormu diyee
Zezemeze Katı hindistan cevizi yağını öneririm. Her emzirmeden sonra parmak ucu kadar alın sürün, bir de göğüs kalkanı takarsanız çok daha hızlı iyileşir çünkü kıyafet temas ettikçe geç iyileşir.
Dsr En iyisi hakiki zeytinyağı öneririm ben iki gün sürdü göğüslerime çok iyi gelmişti rabbim kimseye yasatmasin bana göre doğumundan daha zordu,..
Sinem92 Meliha_nur gittiğim gebelik okulunda, kendi sütünü sür, açık bırakıp kurumasını bekle demişlerdi