May18 Kızlar daha yenı gebeyım sat 7+3 ultrosaın olcumnune gore ise tam 8+0 ım sımdı ben neyi baz almalıyım acaba ne kadarlık hamileyim 🤪🤰🏼
fatmuhkes May18 sata göre baz alıyor doktorlar canım 😊 ultrason ölçümü bebeğin büyüklüğüne göre söylüyor 1 hafta ileri de olabilir geri de olabilir 😊 esas alınan sattır 🤗
hunilimom May18 sat baz alınıyor canım usg de ölçümler her zaman doğru olmuyor şimdi büyük yada küçük olabilir ilerleyen zamanlarda yakalıyor birbirini benin hep 3 hafta öndeydi sonra yakaladı tam haftasını 😍
Melisaycl Arkadaslar ultrasonda doktor adet gununuzun son gunune gore dyo siz kendiniz biliceksiniz onu artik bende 27+5im ama ultrasonda 28 +5 faln dyo ama bn ozmn evli dgildim😂evlenir evlenmez hamile kaldim
Beyzanur1995 Melisaycl benim gibi aynı 18 ağustos son adet tarihim hemen hamile kaldım sata göre 27+3 ultrasona göre 28+2 😂
May18 Bebegı olcum yapınca haftası cıkıyor ve muhtemel dogum tarıhı cıkıyor ekranın altında satı hıc karıstırmadı doktır oo ne guzel dort gunde inde buyuyor masallah dedi ondan doktur mm olcuyor ekran haftasını ve dogum tarihini kendi yazıyor altta ve verilen ultrosaın kagıdında ondan sordum Beyzanur1995 Melisaycl fatmuhkes