Aysizm Merryy kadin dogum uzmanlari veriyordur tahminimce. Ben sadece 3 lira muayene ucreti cikmis onu odedim eczacilar odasina onun disinda hic odeme yapmadim tabi doktorumun muayene ucreti haric
Aysizm Merryy benim ki de op. Yine de cok iyi arastir canim devlette ucretsiz imkanin var sonucta. Sorun cikaracaklarini da dusunmuyorum
Aysizm Merryy evet 28 de vuruldum tahlilim de yapilmisti negatif cikmisti bi sorun yasamadim cok sukur.
Merryy Aysizm benimde tahlilimi geçen hafta yaptı canım negatif çıktı tekrar yaptırmaya gerek yok galba devlete gidip gösteriyim onu yaparlar galba o zaman
Esir Merryy özel hastane sana evrak hazırlıyor direk eczacı deposundan alıp vuruyorlar neden ücret istediler hayret 🤔
Sum50 Merryy eğitim araştırma hastanesinde ücretsiz yapıyorlar canım İğneyi de onlar temin ediyor ben eczaneden hiç bisey almadım. Yalnız tahlil sonucunuz elinizde olsa da aynı gün içinde tahlil isteyip ona göre iğne yapıyorlar bilginiz olsun
Merryy Sum50 o zaman bi gün öncesinden randevu alıp gitmem daha iyi canım tahlil yaparsa hemen çıkmaz sonucu burda ertesi gün çıkıyor diyo doktorlar 🙄
Sum50 Merryy sabah için randevu alırsanız eğer öğleden sonraya sonuç çıkmış olur, tek bir günde halletmiş olursunuz. Bir de her ihtimale karşı eşinizin kan grubu kartı yada kimliği yanınızda bulunsun benden istemişlerdi
Momdilay Merryy bizde de kan uyuşmazlığı var normalde özel hastanede takipliyim ama 28.haftada devlet hastanesine gittim aynı gün kan tahlili verdim sonucundan sonra iğneyi yaptılar ücretsiz,daha önce kan vermiş olsanız bile iğneyi yapmadan tekrar bakıyorlar
Merryy Momdilay anladım canım kan tahlilinin sonucunu hemen söylüyorlar mı peki bazen ertesi gün gel diyor devlet hastaneleri
melme Momdilay merhaba benimde eşimle kan uyuşmazlığımız var eşim yoğun çalıştığından hastaneye gelme durumu çok çok zor kan uyuşmazlığında mecburi olarak her iki eşide istiyorlarmı hastaneye yoksa tek benim gitmem yeterli geliyor mu ?
Sdnr15 Devlet hastanesi yapiyo canım ben geçen ay doktor kontrolune gittigimde hafif lekelemem oldu dedim riske atmadı doktorum acil de yatışımı yapıp iğneyi yaptılar
Merryy Sdnr15 evet lekelenme olunca falan hemen yapıyorlar canım ben daha önce kürtaj olduğumda yapıldı ama özel hastanede 15 tl gibi bi ücret ödememiştik gebelikte karşılamıyor falan dediler bende anlamadım 250 tl istediler 28. Haftaya girdiğim gün özelde randevu verdi doktorum iğne için ama devlete gitsem diyorum aynı gün sabahtan yaparlar mı iğneyi hemen bilemedim
Operiskimi Merryy devlete de gitsen mor reçeteli iğne parasını sen ödüyorsun alıyorsun eczaneden ve aynı gün vurduriyorsun
Merryy Operiskimi yapılan yorumlarda kimisi hiç ücret ödemeden devlet hastanesinde yaptırmış iğneydiler hastane temin etmiş nerde yaptırdınız siz
Sdnr15 Merryy yada direk acile git lekenmem var de kanuyusmazligida var de zaten hastane kan testi fln yapiyo daha kolay uğraşmazsan