Nuriay öncelikle çok geçmiş olsun. Bende bu sebepten 2 düşük yaptım. 3. gebeliğimde doktorum gebe kaldığın an clexane iğne olmaya başlayacaksın dedi ve öylede yaptım. Ancak yetmedi. İğneye ek coraspinde verdiler ama yine olmadı 😔 ve 28 haftalıkken ağır gebelik zehirlenmesiyle erken doğum yaptım. Ve ne yazık ki oğlumu 2 yaşındayken 5 ay önce kaybettim😔 Tromboz sorunu ananemde annemde bende ve hatta çocuğumda olduğu halde genetik çıkmadı. Yani sebepsiz denildi. sonrasında Ben Bir araştırma yaptım ve bunun limonla çözülebileceğini öğrendim..! İlk 21 gün çobançökerten otu çayı içtim 1 hafta ara verdim ve limon kullanmaya başladım. Bunlara başlamadan önce detaylı kan testlerimi yaptırdım ve kür bittikten sonrada bu testleri yaptırdım. Bütün değerlerim ideal seviyeye gelmişti. Şimdi 9 haftalık hamileyim kan değerlerim ideal düzeyde ve öncekiler gibi bir ağrı, rahatsızlık vesair asla yok. Maşallah çok rahatım. Ve bunu sadece günde yarım limonla elde ettim. İnşallah bu sefer ilaçsız tamamen doğal bir gebelik yaşayıp yavrumu kucağıma alacağım.