Anneoluyorum93_ Havvamurat gözün aydın darısı bana,😘🤩 kiloma rağmen derken? Kaç kilosnuz ki kilo etkilimi? İlk gebeliğim cidden kbkma merak ediyorum
Anneoluyorum93_ Havvamurat yaa ben de 80küsürle hamile kaldım çok korkuyorum yemek yemek bile istemiyorum boyum 170, doktor kızıyor mu böyle durumlarda? Ve gebelik erken sonlanır falan diyorlar sizdr öncekinde böyl3 bişey oldu mu
Yasfur0825 Anneoluyorum93_ bence kilodan dolayı erken sonlanacağını düşünmeyin. Herkes aynı olmuyor. sizden fazla kilodakiler doğum yapıyor güzel düşünelim ☺️
Havvamurat Anneoluyorum93_ yok vanm hiç kizmadi gayet kolay da bir normal doğum yaptı m profilimde bulabilirsin 2018 gonderilerimde
Anneoluyorum93_ Yasfur0825 ilk gebeliğim genelde herkes fit maksimum 60 65 hamile kalıyorlar haliyle korkuyorum, 😁 gebelik öncesi çok kilo aldım 13 kilo birden aldım veremiyorum da artık inş aksilik olmaz
Yasfur0825 Anneoluyorum93_ bende suan 70 kiloyum fit olduğum söylenemez ☺️ hamilelikten önce diyetisyene gittim yedi kilo verdim. Bakalım alır mıyım