Trombositleri düşen var mı? Cağnım anneler bi koşun yardımıznıza ihtiyaç var . 19. Haftadayım ve trombosit seviyem 130a gerilemiş.

AnneCeren 100 ün altındakilerde sorun oluyormuş sanırım. Bende de çıktı. Doktorum sorun değil dedi. Gebelikte düşüyor dedi.

AnneCeren trombosit seviyeniz gayet güzel maşallah ama düsük bulduysa doktor bol bol antep fıstıgı 👍

AnneCeren bende 1 haftadır ilaç tedavisi görüyorum b12 de düşük çıktı bende trombositte dahiliyeye yönlendirdi doktorum. Yeşil mercimek ve tuzsuz Antep fıstığı diyorlar. Ama doktorum beni biraz korkuttu açıkçası :(

_defnee doktor sorun değil mi dedi size benim doktorum o kadar üstünde durdu ki Hatta dahiliyenin verdiği bi rapor getirmen lazım dedi

Yenianne65 Bana öyle söyledi bende gösterdim. Araştırma hatta yuvarlak içine aldı değer doktoruna söyle dedi. İki tane doktorum var ikisinede söyledim ikiside sorun değil dedi

_defnee iyi canım Allah etsin insallah benim de doktor 50 nin altında olunca doğum da sıkıntı olur dedi Ya beni çok korkuttular dünyanın kanını verdim :( 10 günde 1 kontrole gidiyorum

_defnee hatta bana dedi kanaman olursa dişinde yada bi kesik falan beklemeden hastaneye gel zorunlu sezeryan olursan doğum sırasında kanı durduramayabiliriz. Raporunda yazıcaz hazırda kan bulundursunlar

Yenianne65 Bunlar bana neden böyle diyor o zaman ya. Benimki nasıl bir değer ki senin değerinde tam olarak rakam kaç yazıyor canım

_defnee benim çok düşük demek ki Zaten vitamin takviyesi almama rağmen b12 de düşük çıktı bende kırmızı eti karartmıştım asla yiyemiyordum

AnneCeren 38. haftamdayim. Benim de geçen haftaki tahlillerimde düşük çıkmış doktorum söyledi. 34. haftama kadar kan sulandırıcı kullandım, doktorum trombosit değerlerimi olumsuz etkileyebilecegini dedi. İkinci kez kan tahlili yaptılar ben de sonucu bekliyorum, korktum açıkçası. Çünkü dogumuma 2 haftadan az kaldı😬

_defnee evet hamile olduğumdan beri yiyemiyorum kokusuna bile tahammül edemiyorum

Yenianne65 Hmm o oluyor bende de balığa oldu. Kırmızı eti karşılayacak başka şeyler de olabilir aslında.