Merve_kenan45 Kızlar 13+2 Yiz şimdi doktordan geldim bebeğim 2 kontroldür makat pozisyonununda cinsiyetini de göremiyor doktor kafama taktığım sıkıntı olur mu bu pozisyonda durması bir de döner mi?
yefeninannesi Merve_kenan45 içiniz rahat olsun daha çok küçük karnınızda neler yapacak daha bir bilseniz 😍
Hatice_mustafa Merve_kenan45 Canım çok erken benim bebiş 30 . Hafta da dondu . Çikolata ye lavabonu yapmış ol ve biraz yuru kontrolden önce bizim canavarda göstermedi ve bu sayede görmüştük. 😃😎😎😃
Mororkide Merve_kenan45 13hafta erken zaten cınsıyet ıcın baksada goremez tahmınen kız erkek der yanı benım bebıste oncekı kontrolde bagdaş kurmus elı yzunde oturuyodu goremedı tahmın ederım dedı ıstemedık bu ay gıttıgımde degısmıstı amuda kalkmıs duruyodu erkek kesın dedı
Merve_kenan45 Çok sağolun kızlar insan endişeye kapılıyor bir an aslında takıldığım cinsiyet değil makat pozisyonunda durması sıkıntı yaratır mı bunu takıyorum kafaya inanın geçen hafta gitmiştim bu hafta yine gittim doktora
Nevink Merve_kenan45 ohoo her gittigimde ayri bir sekle girmis oluyor daha da girecek ins.cok degisir yani