Dün bi post acmistim dua istiyorum bebeğime kavusayim diye çok şükür kavuştum dua eden herkestende Allah razı olsun inşallah çok kolay doğumlar yaparsınız neyse bu arada 2 yaşında kızım var ikinci hamileliğim dün ben evden saat 12 de çıktım kızımın karnını doyurdum kaynanama bıraktım doktora gitmek için ondan bi gün önce tahlil yaptırmıştım sonuçları için gittim sıra geldi girdim içeriye doktor sonuçlara baktı tekrar tahlil istedi onları yaptır nst odasına git ben gelicem dedi bende şaşırdım dedim dün nstye girdim tahlil verdim niye tekrar diye doktorda idrarinda yüksek düzeyde protein var dedi neyse ben gittim tahlil verdim nstye gittim ordaki hemşire tansiyonumu ölçtü bi dört defa sonra nstye bağladı gitti 5 dk sonra geldi sizi doktor bey dogumhanede bekliyor dedi çıktık yanına doktor dedi senin yatisini yapıyorum gebelik zehirlenmesi var ben başladım ağlamaya herşey bi anda gelişti tek basimayim doktor beni sakinlestirmeye çalışıyor tabi ben hemen eşimi aradım neyse tahliller yapıldı nstye bağladılar tansiyon aleti takılı saat 4 oldu doktor geldi dedi seni baska hastaneye sevk edicez 112 yi aradık ambulans gelip seni alicak ben ağlıyorum tabi eşim ailem kapıda beni bekliyolar beni aldılar anbulansta gittim ordaki doktor baktı tansiyonum yüksek ateşim var bebeğin gelişimi geride dedi doktor 37+4 günlügum ama 2.200 gr seni hemen dogurtucaz aklım evde bıraktığım kizimda korkuyorum ağlıyorum eşim abim ablam beni sakinlestirmeye çalışıyorlar yatis islemlerini halletti eşim beni doğumhaneye aldılar bu arada ilk normal doğum olduğu için önce normal baslaticaz eğer sıkıntı olursa sezeryana alicaz dediler neyse doğumhaneye indik yatırdılar beni nst bağladılar tansiyon aleti bağladılar serum taktılar parmagima bi alet taktılar alttan da bi ilaç verdiler doğumu başlatmak için saat 22.00 da indim doğumhaneye sancı başladı hemen nefes alıp vererek sancılara baş ediyorum saat geçtikçe sancı arttı tabi ben nefes alıp vermekte zorluk çektim hava verdiler sonra ikinma hissi gelmeye başladı ebe geldi baktı 6 santim olmuş dedi yarım saate dogurursun dedi gerçekten de öyle oldu ebe yanimda kaldı ben ikindikca o alttan baktı bebek geliyo dedi yarım saat dediği 10 dk da oldu hemen çatala aldılar 4 ikinmamla kızım doğdu tam 02:00 gece çok şükür dedim o an sancı esnasında zaten hep evdeki kızım aklimdaydi gerçekten arkadan bi çocuk bırakmak çok zormuş çok şükür bebeğim de iyi şimdi hastanede yatiyorum yarın cikicam ablamizin yanına gidicez kardeşini görünce ne tepki verecek çok merak ediyorum kızım 2.200 doğdu sağlığı iyi çok şükür yanımda gerçekten insan neyle karsilacagini bilmiyo çok dua ettim bu yolda olan bütün hamilelere rabbim kolaylıkla doğurmayı nasip etsin diye sancı esnasında doğru nefes alıp vermek çok işe yarıyo korkmayın rabbim bu şekilde yardım ediyo rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah kusura bakmayın uzun oldu biraz 😍